Βαθμολογία

Από δυο γκολ κι έναν βαθμό ο καθένας

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη Κουλουρίου κι Αναγέννηση Πουρναρίου, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν και άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό, με τον Τσιαμούρα που έκανε το 0-1, για να απαντήσει το Κουλούρι στο 35’ όταν ο Νάκος ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κοττάκος, έπειτα από μπαλιά του Σιδηρόπουλου, έδωσε προβάδισμα στο Κουλούρι για το 2-1, όμως στην συνέχεια, ο Μιχάλης Κρητικός ισοφάρισε για το Πουρνάρι σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία για το δεύτερο γκολ του Πουρναρίου, καθώς θεωρούν πως προηγήθηκε χέρι, ενώ είχαν και δοκάρι, με τον Τζιότζιο στο 70ο λεπτό.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Καπνόπουλος(46’ Γκρέτσης), Νεράντζης, Μπακαβέλος, Δέλλας, Λαζάρου, Σιδηρόπουλος, Νάκος(82’ Παπαγεωργίου), Κοττάκος, Τζιότζιος, Χάμος.

Αναγέννηση Πουρναρίου(Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Ζαϊρές, Δημουλός, Μπούφης, Πατσώνης, Γκέκας(50’ Κρητικός Μιχ.), Τσιαμούρας(80’ Κακαγιάννης), Βασίλεβ, Τατίας, Ζιούστης, Παπαρίσης(80’ Ρακιντζόγλου).

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Πατέτσος, Γκρέτσης.

Γιώργος Μητσιούλης