Βαθμολογία

Παραλίγο να το χάσει στο τέλος

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε η Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, απέναντι στον Ιπποκράτη, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και εκμεταλλευόμενη την ήττα των Δένδρων, ισοβαθμεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί τους.

Μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Παρασκευάς Βαλιάκος, βρήκε με σέντρα τον Θανάση Γεωργάκη και αυτός έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Νίκος Βαλιάκος με όμορφη προσωπική ενέργεια σημείωσε το 2-0, για να μειώσει η ομάδα της Λάρισας δέκα λεπτά αργότερα με τον Μπασιάκο σε 2-1, που ήταν και στο σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Θύελλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, όταν ο Βαγγέλης Παππάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσόγια.

Στο 60’ ο Παρασκευάς Βαλιάκος, είχε δοκάρι για το Μεγάλο Ελευθεροχώρι, ενώ στο 86ο λεπτό, ο Κιούσης μείωσε σε 3-2 για τον Ιπποκράτη, βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ιπποκράτης, έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Ιωάννη Ντελέζου, για δύο πέναλτι που θεωρεί ότι δεν του δόθηκαν, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας, θα προβούν σε αναφορά-διαμαρτυρία προς την Επιτροπή Διαιτησίας, καθώς όπως είπαν δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει αδικήσει την ομάδα τους. Τέλος, ο Ιπποκράτης, θέλει να ευχαριστήσει τους γηπεδούχους για την φιλοξενία.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου(Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Παππάς, Λυμπίκης Α.(90’ Μπρέλλας), Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Αθ.(26’ Βαλιάκος Ν., λ.τ.), Λέτσιος, Γεωργάκης(81’ Παναγιώτου, λ.τ.), Μητούλας, Γραμμένος Α., Βαλιάκος Π., Ξεφτέρης Ηλ.

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Τσόγιας, Μπούζο, Τζιόγκας, Κουμαντζέλης, Βαλδούμας(46’ Μικερτζής), Κιούσης, Κουτσιμάνης, Νταμπελέτσιος(68’ Τσουμάνης), Ροκούδης, Γκιόσι, Μπασιάκος.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Καλέμης, Παραφέστας.

Γιώργος Μητσιούλης