Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Πέρασε αλώβητη από τον Δρυμό η Νίκη Μιχαήλ

Το… χαβά του το Μεσοχώρι! Εφτάρα για τον Γεωργάκη Ολύμπιο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ελπίς Μεσοχωρίου-Εθνικός Ολύμπου 4-2

Το Μεσοχώρι συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, αυτή τη φορά κέρδισε τον Εθνικό Ολύμπου. Εκτός των τέσσερα γκολ που πέτυχε, είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν είχε την ουσία για να πετύχει και άλλα γκολ. Ο Εθνικός Ολύμπου ήταν λιγότερο ποιοτικός και κατάφερε με τον Ζήδρο να μειώσει το σκορ.

Προηγήθηκε η ομάδα του Εθνικού στο 6’ όταν κέρδισε πέναλτι ο Ζήδρος, εκτέλεσε ο Κόντος και έκανε το 0-1. Στο 17’ ο Μούσιος έβγαλε ωραία σέντρα στο Νεράτζη, αυτός στον Γκαραβέλη που πλάσαρε μόνος του και έκανε το 1-1. Στη συνέχεια ο Τσιάρας με σουτ έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ. Στο 37’ ο Ζήδρος και στο 59’ ο ίδιος παίκτης έκανε καλά σουτ αλλά δεν βρήκαν στόχο. Στο 56’ πολύ καλή αλλαγή του Φακίτσα Σωκράτη, όταν του έδωσε έτοιμη πάσα ο Πάτσης και έκανε το 2-1. Στο 63’ σουτ του Νεράτζη η μπάλα στο δοκάρι.

Στο 65’ μπαλιά από τον Φακίτσα Β. που έδωσε στον Καρέλα και αυτός με πλασέ έκανε το 3-1. Στο 71’ και 73’ ο Νεράτζης βρέθηκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 85’ ο Ζήδρος με σουτ έκανε το 3-2, στο 86’ βγήκε ωραία μπαλιά από τον Γκαμπέτα στον Καλογιάννη, αυτός άδειασε το Νίκου και έκανε το τελικό 4-2. Τελευταία φάση στο 88’ ο Φακίτσας Β. βρέθηκε μόνος τυ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος, Μούσιος, Γκαμπέτος, Πατσιτός Μ. (46’ Φακίτσας Σ.), Νεράτζης, Καρέλας, Τσιάρας, Φακίτσας Β., Λιούρας (78’ Καλογιάννης), Γκαραβέλης (46’ Πάτσι).

Εθνικός Ολύμπου: Νίκου, Κόντος, Μπεχλιβανίδης Β., Μπεχλιβανίδης Π., Γαλανός, Μπουμπουνάρας (78’ Κανελλάκος), Πουρουτίδης Β. (79’ Καϊμακάμης), Ζήσαρος (71’ Τσερτεκίδης), Ζήδρος, Παβιώτης, Πουρουτίδης Η.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Τανάς, Κεραμιδάς.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου-Προμηθέας 7-3

Καταιγιστικός ο Γεωργάκης Ολύμπιος μετά τα επτά γκολ που πέτυχε απέναντι στον Προμηθέα. Στο 8’ πρώτη καλή στιγμή για τον Προμηθέα όταν ο Ιωαννίδης βρέθηκε τετ α τετ με το τέρμα, το σουτ του όμως μπλόκαρε ο Γεωργούλης. Στο 11’ ο Μεταξιώτης με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 25’ κέρδισε πέναλτι ο Καψάλης, εκτέλεσε ο Αντωνίου και έκανε το 2-0. Στο 35’ ο Γκρίζος με δυνατό σουτ έκανε το 3-0, στο 55’ πάλι ο ίδιος παίκτης βρήκε την μπάλα και έκανε το 4-0. Δύο λεπτά μετά σουτ του Ιωαννίδη η μπάλα στο δοκάρι για τον Προμηθέα.

Στο 65’ ο Κατσίκης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καρρά έκανε το 5-0. Στο 73’ ο Κοσμάνι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-1. Δύο λεπτά μετά ο Φτεργιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 6-1, στο 82’ ο Κοσμάνι ύστερα από ωραία ασίστ του Ιωαννίδη, με πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 6-2. Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Κατσίκης μέσα από την περιοχή έκανε το 7-2 και στο 89’ κέρδισε πέναλτι για τον Προμηθέα ο Ιωαννίδης, εκτέλεσε ο Κατσής και έκανε το τελικό 7-3.

Γεωργάκης Ολύμπιος: Γεωργούλης, Γκατζούνης, Αντωνίου (46’ Κατσίκης), Μπατζάκης (60’ Τζιμαγιώργης), Μπίσμπας, Γκρίζος, Καπέτης (46’ Καρράς), Καψάλης, Ντάμπος, Φτεργιώτης, Μεταξιώτης.

Προμηθέας: Ανδρέου, Αθανασίου, Καραχάλιος, Κοσμάνι, Δημεράς (46’ Κουτσογιαννούλης), Γιαννιός (65’ Ψύρρας), Καρκατζάς, Δολμές, Κατσής, Μάλλιος (46’ Πατσιούρας Δ.), Ιωαννίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Σπανούλης, Γοργότσιας.

Κεραυνός Δρυμού-Νίκη Μιχαήλ 2-5

Η Νίκη Μιχαήλ είχε την υπεροχή, είχε τα πέντε γκολ εκ των οποίων τα τέσσερα πέτυχε ο Λαζάρου Μένιος και το έκανα ο Κωφός Χρήστος. Ο Κεραυνός Δρυμού απλά μείωσε το σκορ. Στο 20’ ο Λαζάρου ύστερα από σέντρα του Κωφού έκανε το 0-1, στο 35’ ο Αρσένης Δ. για τον Δρυμό έκλεψε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 55’ ο Λαζάρου με ατομική προσπάθεια έκανε το 1-2, στο 60’ ο ίδιος με σουτ του 1-3. Στο 70’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αρσένης έκανε το 2-3, στο 80’ μετά από σέντρα του Σαπουνά Ν. ο Λαζάρου έκανε το 2-4 και στο 89’ ο Κωφός με ατομική προσπάθεια έκανε το τελικό 2-5.

Κεραυνός Δρυμού: Ζαρκαδής Ν., Ζιώγας Β., Γκαντούνας Β. (46’ Γκαντούνας Κ.), Ζιάρρας Β., Ζιώγας Θ., Τσιόγκας, Γκαντούνας Θ., Αρσένης Δ., Κουτσιώρας (10’ λ.τ. Αρσένης Β.), Γκαντούνας Γ., Ζιάρας Θ.

Νίκη Μιχαήλ: Παπαπολυμέρου, Κατσάρος, Ραπτόπουλος (60’ Κουσιάς), Παπακωνσταντίνου, Σαπουνάς Γ., Καραφύλλης, Τζιαμαλής, Σαπουνάς Ν., Κωφός, Λαζάρου Μ., Κωστούλης (46’ Κούκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Πάτσης, Τζιμούρτος, Μπατάλη.