Βαθμολογία

«Άστραψε» και βρόντηξε ο Μπακόλας!

Σε ένα ματς που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Αστραπή Δελερίων διά ποδός Νίκου Μπακόλα, επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-3 του Μύτικα Καλυβίων! Πραγματικός σίφουνας ο εν λόγω παίκτης που ακόμη σκοράρει!

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς στο 7’ βρέθηκε προωθημένος ο Καρράς, μόνος του έκανε το σουτ η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 12’ ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση ο Κουσιέρας, δύσκολη επέμβαση από τον Κατωτικίδη. Καλό σουτ ο Γκαμπέτας, σε κόρνερ ο κίπερ. Δύο λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι ο Γκαμπέτας για τα Δελέρια, εκτέλεσε ο Μπακόλας και έκανε το 1-0. Στο 18’ το σουτ του Γκαμπέτα έδιωξε με τις γροθιές ο Κατωτικίδης. Στο 22’ ισοφάρισε ο Μύτικας, ύστερα από ωραία σέντρα του Πουρσανίδη, πήρε την κεφαλιά ο Γκόλτσιος και έκανε το 1-1.

Στο 24’ ο Κουσιέρας από το κέντρο έβγαλε ωραία σέντρα στον Μπακόλα, αυτός βγήκε απέναντι στο τέρμα και σε κενή εστία έκανε το 2-1. Στο ημίωρο σέντρα του Γκαμπέτα στον Κουσιέρα, αυτός κάνει το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Κατωτικίδης, πήρε το ριμπάουντ ο Μπακόλας και έκανε το 3-1. Πέντε λεπτά μετά ο Μπακόλας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 4-1, στο 44’ ωραία κάθετη ασίστ του Νάνου για τον Μύτικα, πήρε ο Καϊμακάμης και με σουτ έκανε το 4-2.

Στο 50’, 70’ και 80’ ο Μπακόλας με σουτ έγραψε το 7-3 και απλά τα Καλύβια στο 73’ μείωσαν ύστερα από σέντρα του Πουρσανίδη, μέσα στην περιοχή με αυτογκόλ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το τελευταίο τους γκολ (5-3).

Αστραπή Δελερίων (Παπαδημητρίου Κων/νος): Κοκκαλάρας, Κουφοδήμος, Σκουλαρίκης, Ντιντόκας, Μπουλαμάτσης, Γκατζούλης, Ραψανιώτης (60’ Μπαρμπής), Καρράς, Μπακόλας, Κουσιέρας (65’ Τσιλοφύτης), Γκαμπέτας.   

Μύτικας Καλυβίων (Μάνος Γιώργος): Κατωτικίδης, Γκόλτσιος, Πουρσανίδης, Καϊμακάμης, Μιφτάρι, Νταμπώσης Α., Γκαβαλιάγκας, Καλύβας, Νάνος, Νταμπώσης Χ., Ζέττας (46’ Γεροφωκάς)

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Κοτρώτσος, Μπουρονίκος.

*Χρέη τεχνικού για τα Δελέρια έκανε ο Παπαδημητρίου Κων/νος στην θέση του τεχνικού Τοκμάκη Αλέξη.