Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): (Χ)αρακίρι στο Νέο Περιβόλι

* Τρίποντο για την Βαμβακού και πρωτιά * Εύκολο απόγευμα για το Μαυροβούνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Αστέρας Νέου Περιβολίου - Δόξα Υπέρειας 0-0

Το Νέο Περιβόλι είχε την μεγάλη τύχη με το μέρος του, αφού χωρίς να κάνει την παραμικρή ευκαιρία πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μια Υπέρεια που έχασε πολλές ευκαιρίες. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την Υπέρεια, ενώ αντίθετα το Νέο Περιβόλι είχε άσχημη εικίνα μέσα στο γήπεδο καθώς είχε αρκετές ελλείψεις παικτών.

Στο 30’ μακρινό σουτ του Γκατζόγια έβγαλε στο γάμα ο Μαξακούλης. Στο 35’ από φάουλ του Ευθυμιάδη, με υπερένταση έδιωξε ο Μαξακούλης, στο 40’ σουτ μακρινό του Κερμελίδη η μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 65’ ο Γούναρης σούταρε από πλάγια η μπάλα όμως πέρασε άουτ και στο 67’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος του πολύ κοντά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80’ τετ α τετ ο Κερμελίδης αλλά αστόχησε και στο 88’ ο Περιτογιάννης έστειλε το σουτ του άουτ.

Αστέρας Νέου Περιβολίου (Γιάννης Τσιάρας): Μαξακούλης, Αργύρης (63’ Παπανικολάου), Λιντέρης, Μάλτζαρης, Χασιώτης, Δημακόπουλος, Διάλας (68’ Αλεξόπουλος), Σκλαβενίτης, Τζέκας, Βασιλείου (70’ Μαγαλιός), Μπατζανούλης.

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Ζαχόπουλος, Μαλέσκα, Ευθυμιάδης, Τσούρης Γ. (46’ Μανταλιάς), Παπαδόπουλος, Γκατζόγιας, Τέμα, Κερμελίδης, Τασιόπουλος, Γούναρης (70’ Περιτογιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Τσατσαρώνης Κ., Παραφέστας Δ.

Ατρόμητος Βαμβακούς - Άρης Διλόφου Φαρσάλων 1-0

Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά μέτριο και αμφίρροπο. Κυριαρχούσε η δύναμη και ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Οι γηπεδούχου είχαν την υπεροχή κυρίως στο πρώτο μέρος και στο 30’ άνοιξαν το σκορ, στο δεύτερο μέρος το Δίλοφο ανέβασε στροφές, όμως στο 67’ τραυματίστηκε σοβαρά ο Ιορδανίδης και από εκεί και πέρα χάθηκε και το ηθικό των παικτών για να φτάσουν στην ισοφάριση. Το παιχνίδι διεκόπη για τουλάχιστον 45 λεπτά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο Ιορδανίδης χτύπησε κάτω από το κεφάλι στον αυχένα, ο γιατρός του αγώνα έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί με ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου στα Φάρσαλα για να παραλάβει τον άτυχο παίκτη, με κάποιον τρόπο τελικά μεταφέρθηκε στα Φάρσαλα, του έβαλαν ορό και οι γιατροί τόνισαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί στη Λάρισα για περισσότερες εξετάσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως το ασθενοφόρο έκανε 50 λεπτά για να φτάσει στο γήπεδο και πραγματικά αν βάλουμε και τον παράγοντα κρύο, πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10’ ύστερα από πάσα του Καραγιάννη, πήρε ο Αζάς από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 20’ το σουτ του Λούκουτου πήγε άουτ, στο 30’ κόρνερ εκτέλεσε ο Λούκουτος και ο Καραγιάννης στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 40’ μετά από σέντρα του Φλώρου, ο Γκόβαρης με γυριστό βον πλανέ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 55’ κόρνερ του Λούκουτου, πήρε ο Γκούνης και έστειλε με τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι την μπάλα άουτ. Στο 64’ ο Ιορδανίδης βρέθηκε τετ α τετ, έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 65’ κόρνερ του Λούκουτου, ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και άουτ. Στο 75’ καλή σέντρα του Φουστάνα τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε ο Τσιαμπαλής. Και στο 80’ ο Φλώρος από πλάγια έκανε το σουτ πήρε ο Ακρίβος, βρέθηκε μόνος του άλλα αστόχησε.

* Η νίκη για την ομάδα της Βαμβακούς είναι αφιερωμένη στον παίκτη της Θοδωρή Μορφογιάννη που θα αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους.

*Τελικά, όσον αφορά τον ποδοσφιαιριστή του Διλόφου, Ιορδανίδη, που τραυματίστηκε και διακόπηκε το παιχνίδι για αρκετή ώρα, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε το πρωί της Δευτέρας, ήρθε στην Λάρισα, πήγε στο Νοσοκομείο όπου και έκανε τις απαιτούμενες εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Αρσενόπουλος, Γκούνης, Γκόβαρης, Μορφογιάννης, Λούκουτος, Παπαγεωργίου, Αζάς, Φλώρος, Μακρής (60’ λ.τ. Ράϊος), Καραγιάννης (80’ Ακρίβος).

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Ανυφαντής, Συργκάνης, Χαμορούσιος, Τσιαμπαλής, Φουστάνας Γ., Καραγιώργος, Ιορδανίδης (67’ λ.τ. Χαρδαλιάς), Τσούλης, Μπακόλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Σπανούλης Β., Τσιαπλές Σ.

Ζωοδόχος Πηγή – Χαραυγή 1-2

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό και φάσεις και τρία γκολ. Για την ομάδα της Χαραυγής στο 10’ ο Πετράκης Χ. είχε δοκάρι, στο 18’ ο Λαχανάς καλό σουτ απέκρουσε ο Τσιάρας, στο 20’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ και πήγε άουτ. Στο 30’ και στο 55’ ο «Χρυσός» σκόρερ Πετράκης Ε. με προσωπική ενέργεια πέτυχε και τα δύο τέρματα. Στο 40’ ο Τσανάς ένα καλό σουτ απέκρουσε ο Τσιάρας. Στο 42’ ο Αγγελουσόπουλος Β. είχε δοκάρι οριζόντιο και η μπάλα πέρασε άουτ, στο 25’ ο ίδιος παίκτης έκανε ένα καλό σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 60’ ο Βαρσάμης με ατομική ενέργεια από δεξιά δεν τα κατάφερε αφού τον πρόλαβε ο Τσιάρας.

Στο 70’ από κόρνερ, ο Κανατούλας πήρε την κεφαλιά η μπάλα στο δοκάρι και έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 75’ ξέφυγε από την άμυνα ο Χριστοδουλόπουλος αυτός με τακουνάκι προώθησε τον Ζιάρκα, ο τελευταίος μπαλιά διαγώνια στον Κανατούλα και το σουτ του πήγε στο δοκάρι και μέσα. Στο 75’ ύστερα από προσωπική ενέργεια του Τσανά, η μπάλα πέρασε ξυστά στο δοκάρι. Και στο 80’ ωραίος συνδιασμός Πάνου με Λαχανά, τον τελευταίο πρόλαβε ο Τσιάρας.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Ντιβανίδης, Καρατόλιας, Αποστολίδης Β. (70’ Μελανός), Λιτσόπουλος (65’ Χριστοδουλόπουλος), Ζιάρκας, Κανατούλας, Μαργαριτόπουλος Ν., Μπανιάς, Μακρυγιάννης (46’ Αγγελουσόπουλος Χ.), Αγγελουσόπουλος Β.

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Χασιώτης, Λιάπης, Μακρής, Βιντσάνι, Λαχανάς (88’ Πετράκης Χ.), Βαρσάμης, Τσανάς, Πετράκης Μ. (75’ Πάνος), Κεραμιδάς (60’ Γκουτζαμπασούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός Α., Μπουρονίκος Μ., Χατζάκης Ε.

Μαυροβούνι - Άγιος Γεώργιος 4-1

Εύκολο απόγευμα για το Μαυροβούνι, αφού μοίρασε γκολ, δύο με τον Μπάγκα Αρσένη, ένα με τον Βαγιούλη και ένα με τον Βασίλι. Ο Άγιος Γεώργιος απλά κατάφερε να μειώσει.

Στο 15’ καλό σουτ του Κουκουτή πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 20’ ο Μπάγκας Αρσένης μπήκε από πλάγια πλάσαρε και έκανε το 1-0. Στο 25’ σέντρα από δεξιά και ο Βαγιούλης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Με την λήξη του πρώτου μέρους, ο Μαμαλούδης έκανε τη σέντρα ο Τζιλήρας το σουτ και έγινε το 2-1.

Πέντε λεπτά στην επανάληψη, εκτέλεσε φάουλ ο Μαντζαφούλης, πήρε την κεφαλιά ο Μάγκας Αρσένης και έκανε το 3-1. Με την συμπλήρωση μίας ώρας το σουτ του Βαγιούλη που βρέθηκε τετ α τετ απέκρουσε ο Τρίγκας. Δέκα λεπτά μετά ο Μπάγκας Αρσένης βρέθηκε τετ α τετ και το σουτ του απέκρουσε ο Τρίγκας και στο 90’ ωραία προσπάθεια από δεξιά του Μπάγκα Αρσένη, τελικός αποδέκτης ο Βασίλι που με σουτ έκανε το 4-1.

Μαυροβούνι: Γιαννιός, Νότας (46’ Αθανασίου), Ευαγγέλου, Μπάγκας Αχ., Νούλας (75’ Ρίζος), Μαντζαφούλης Χ., Μπάγκας Αρ., Μπατζέλας, Βαγιούλης (85’ Βασίλι), Τατσέλος, Γουγουλούλης.

Άγιος Γεώργιος: Τρίγκας, Καραλόπουλος Κ. (80’ λ.τ. Γούσιας), Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής, Καραλόπουλος Σ., Κουκουτής, Μαμαλούδης, Καραχάλιος, Μακρυγιάννης (60’ λ.τ. Δημακόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Καλέμι Ο., Μπάρκας Θ.