Βαθμολογία

Χατζής: «Η Πελασγιώτιδα, θέτει τις βάσεις για την επιστροφή της»

Η Πελασγιώτιδα φέτος, βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στα «αλώνια» της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας της Λάρισας, θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή, επέλεξαν για προπονητή της, την φετινή δύσκολη χρονιά, τον Γιώργο Χατζή, ο οποίος ανέλαβε να δημιουργήσει από την αρχή την φιλοσοφία και να θέσει τις βάσεις, ώστε η Πελασγιώτιδα τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες κατηγορίες.

Το athleticlarissa ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής: «Η Πελασγιώτιδα, βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Οι άνθρωποι της ομάδας, θέλησαν να γυρίσουν σελίδα και να δουλέψουν από την επόμενη μέρα, ούτως ώστε η ομάδα να βρεθεί στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Σίγουρα, αποτελεί τιμή προς το πρόσωπο μου, ότι επέλεξαν εμένα για προπονητή αυτής της ιστορικής ομάδας. Εμείς, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πρώτα από το οργανωτικό κομμάτι, ούτως ώστε, όχι μόνο η ομάδα να ανέβει στις μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά να υπάρχουν και οι κατάλληλες βάσεις από πίσω, για να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει. Θέλουμε η ομάδα, να έχει ως φιλοσοφία, την παραγωγή ποδοσφαιριστών και φυσικά να δίνεται μεγάλη έμφαση στις Ακαδημίες».

Υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις;

«Το καλό είναι, ότι επέστρεψαν στην ομάδα, κάποιοι ποδοσφαιριστές, που τα προηγούμενα χρόνια, για κάποιους λόγους είχαν αποχωρήσει. Έτσι, μέχρι στιγμής, έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε έναν κορμό, ενώ παράλληλα δουλεύουμε με τις Ακαδημίες, στις οποίες αυτήν την στιγμή, υπάρχουν γύρω στα 140 παιδιά. Τέλος, από του χρόνου, η ομάδα θα έχει το δικό της γήπεδο, το οποίο θα το φτιάξει ο Δήμος και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, γιατί τα παιδιά θα έχουν επιτέλους έναν χώρο αποκλειστικά δικό τους για να γυμνάζονται».

Πιστεύετε ότι θα πετύχετε τον στόχο σας;

«Προς το παρόν, θεωρώ ότι τα καταφέρνουμε. Το έμψυχο δυναμικό υπάρχει και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το σημαντικότερο, είναι και πολύ καλοί ως χαρακτήρες. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό πιστεύω πως φαίνεται και στο γήπεδο. Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και σε εμένα, σε ότι και αν χρειαστούμε και φυσικά υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα».

Γιώργος Μητσιούλης