Βαθμολογία

Βαθμολογική ανάσα για το Αργυροπούλι

Με 1-0 πέρασε η Δόξα Αργυροπουλίου από την έδρα του Τυρνάβου και ανέβηκε έτσι στην 10η θέση. Ο μοναδικός σκόρερ ήταν ο Τσιάγκος ο οποίος έδωσε στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθητε σε παιχνίδι κέντρου με αποτέλεσμα να μην υπήρξαν καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Απο τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε αυτή του Κόκορα ο οποίος έκανε το «μπάσιμο» από αριστερά και το σουτ του το μπλοκάρει ο Βλιώρας. Για την Ακαδημία στο 37’ ο Μούργκας είδε το σουτ του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ με τους φιλοξενούμενους να το πετυχαίνουν στο 70’. Ο Κολομητρούσης θα τροφοδοτήσει τον Τσιάγκο μέσα στην περιοχή και θα πλασάρει για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τα σουτ των Παπαχατζή Γ. και του Γιάννη Μπάκου δεν βρήκαν στόχο.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β. (75’ Παπαδόπουλος), Δασκαλόπουλος, Μεζίνι, Τσούτσας, Χαρισούλης, Κόκκας (84’ Καραμούτης), Βίδρας (48’ Παπαχατζής Γ.), Στάμου, Μπάκος, Μούργκας.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Α., Μάρκου, Μπουζούκας, Μεσημέρης (50’ Μπέλτσιος), Βλιώρας, Μπαχτσιβάνος Σ., Ζάχος (63’ Ελμάζι), Τσιάγκος, Κόκορας, Τιούτιος, Κολομητρούσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Πατσής, Ντάνταλης.