Βαθμολογία

Αλεξούδης: «Ο Κίσσαβος μπορεί και ψηλότερα»

Ο Μάκης Αλεξούδης, είναι ο νέος προπονητής του Κισσάβου Συκουρίου, από την προηγούμενη εβδομάδα. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ιστορικής αυτής ομάδας, που αγωνίζεται στην Α1’ ΕΠΣΛ, ήταν αρκετά επιτυχημένο, μιας και κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 1-5, στην έδρα της Προοδευτικής Βερδικούσιας.

To athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον κύριο Αλεξούδη, ο οποίος μίλησε σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Βερδικούσια, όπως επίσης και για τους στόχους της ομάδας του για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα είπε: «Αρχικά, θα ήθελα να αναφέρω, πως είναι μεγάλη μου τιμή, το γεγονός ότι βρίσκομαι στην ομάδα του Συκουρίου. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα του Νομού μας, ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης είναι πάντα κοντά μας και το κλίμα είναι οικογενειακό. Πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας, δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες των παικτών, αφού αυτό το σύνολο, θα μπορούσε να βρίσκεται αρκετά ψηλότερα».

-Σχετικά με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Βερδικούσια;

«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να αλλάξουμε νοοτροπία, όπως επίσης και ορισμένα πράματα στην φιλοσοφία της ομάδας, ούτως ώστε να αναδείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Το παιχνίδι αυτό, θεωρητικά, ήταν δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κάναμε το 0-3 και παράλληλα οι αντίπαλοι μας έμειναν με παίκτη λιγότερο, καταφέραμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Βερδικούσιας, για την φιλοξενία που μας παρείχε».

-Πως βλέπετε την συνέχεια;

«Έχουν μείνει ακόμα 14 αγωνιστικές στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη. Εμείς, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το Σάββατο, θα αντιμετωπίσουμε την Προοδευτική Ανάβρας, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ωστόσο, αν από την πλευρά μας είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». 

Γιώργος Μητσιούλης