Βαθμολογία

Ζήτησε τη βοήθεια του θεού για να… (Δοξα)στεί!

Την Τρίτη το βράδυ και μετά την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή τη Δόξας Ραχούλας κ. Θοδωρή Σκύφτα η ομάδα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία όλης της διοίκησης, καθώς και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Ραχούλας Δωρόθεος. Δίπλα του ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Βλησσαρούλης, ο πρόεδρος του τοπικού Δ.Δ. Ραχούλας κ. Ζήσης Γεώργιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θανάσης Βλησσαρούλης.

Το φλουρί κέρδισε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Καραπετσάνης, η πίτα ήταν προσφορά για την ομάδα από το νέο τεχνικό της ομάδας κ. Θοδωρή Σκύφτα για να τους φέρει γούρι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι της διοίκησης τόνισαν πως δεν ήταν στα σχέδιά τους να πάει η ομάδα για άνοδο, αλλά εδώ πραγματικά που βρίσκεται (5 βαθμούς από την 3η θέση) θα το διεκδικήσουν αφού το επιθυμούν και οι παίκτες.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε και η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, με τον Θοδωρή Σκύφτα, ο οποίος το Σάββατο θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο απέναντι στην παλιά του ομάδα (την ανέβασε στην Α’ ΕΠΣΛ μετά από πολλά χρόνια) Δόξα Ομορφοχωρίου.

Ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι για αυτή τη νέα αρχή. Τέλος η ομάδα της Δόξας Ραχούλας θα κάνει την καθιερωμένη χοροεσπερίδα το προσεχές Σάββατο (21/2) στις 21:00 στην ταβέρνα «Ζήσης» στο χωριό, με ζωντανή από τον «δάσκαλο» Σπύρο Μητρούλα που υπόσχεται γλέντι μέχρι το πρωί. Η διοίκηση κάνει κάλεσμα σε φίλους, γνωστούς, φιλάθλους και σε όσους αγαπούν την Δόξα να βρεθούν εκεί!

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην κοπή της πίτας και εύχεται στο σωματείο και στο νέο προπονητή πάντα επιτυχίες!