Βαθμολογία

Ένα γκολ πιστοποίησε την ανωτερότητα της

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Λάρισα 2012, απέναντι στις Νέες Καρυές για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, ήταν λίγο καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να ανελιχθούν περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Μόλις στο 1ο λεπτό, η Λάρισα 2012 είχε μια καλή φάση, όταν ο Κίτσιος με προβολή, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 16’ ήρθε η σειρά των Νέων Καρυών να απειλήσουν, όταν ο Σ. Περδίκης έκανε ένα γύρισμα στην περιοχή, αλλά ο Χατζηγρηγορίου, δεν πρόλαβε την μπάλα όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα η προσπάθεια αυτήν να τελειώσει.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Περδίκης Ν., δοκίμασε ένα σουτ από δεξιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 37’, ο Αετόπουλος έκανε μια κούρσα από αριστερά, έβγαλε μια ωραία μπαλιά για τον Χατζηγρηγορίου, που επιχείρησε το σουτ από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, σημειώθηκε στο 39’, όταν ο Κίτσιος, έδωσε αριστερά στον Βάσσο, που έκανε το σουτ, αλλά ο Φιλοκώστας, απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα 2012, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 60’ ο Κίτσιος, βρήκε τον Μάντζα που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι, δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από ένα καλό σουτ στο 70’ με τον Χίο, το οποίο πέρασε άουτ.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Τσιτσόπουλος, Βάσσος(70’ Φλώρος Α.), Φλώρος Π.(85’ Σκέντζας Π.), Ξαφάρας, Δόνος, Μάντζας, Σάββας, Φλώρος Π., Δαλαμπύρας(70’ Σκέντζας Ε.), Κίτσιος.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Σιδέρης, Περδίκης Σ., Παπακωνσταντίνου Θ., Καψαλός, Χίος, Χατζηγρηγορίου Κ., Περδίκης Ν.(80’ Χατζής), Πιστόλας, Νίκα(70’ Τσικρίκας), Αετόπουλος(46’ Χατζηγρηγορίου Τ.).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Αναστασίου, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης