Βαθμολογία

Επικό ντεμπούτο για τον Μάκη Αλεξούδη

Με το δεξί άρχισε τη θητεία του ο Μάκης Αλεξούδης στον πάγκο του Κίσσαβου Συκουρίου νικώντας την Βερδικούσια με το ευρύ 1-5. Στο 25’ άνοιξε ο χορός των γκολ για το Συκούριο. Συγκεκριμένα ο Πικούλης θα ευστοχήσει από την άσπρη βούλα κάνοντας έτσι το 0-1 και αυτή ήταν η μόνη σημαντική φάση.

Όμως στο 3ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Νεμπεγλέρας με πλάσε θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 55’ ύστερα από ωραία ενέργεια του Κανταρίνου το σουτ του οποίο θα απομακρύνει ο Δαούλας Δ για να πάρει το ριμπάουντ ο Πικούλης και να γράψει το 0-3.

Στο 55΄ο Δήμκος με δεύτερη κίτρινη θα αφήσει τους γηπεδούχους με δέκα όμως θα καταφέρουν να μειώσουν στο 60’σε 1-3 με προβολή του Οικονόμου Ν.Α ύστερα απο κόρνερ  του Βαρσάμη. Στο 68’ θα γίνει το 1-4 με μια βολίδα του Νεμπεγλέρα για να έρθει ο Μιτσογιάννης να κάνει το 1-5 με πλασέ μετά από συνδυασμό των Κότσια Ν και Καταρίνο.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστς Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας (57′ Καρκατσέλας), Στατήρης, Μούμος, Καφφές, Θάνος Θ. (67′ Οικονόμου Ν. Αθ.), Δαούλας Ε., Σινάπαλος (67′ Βαρσάμης), Οικονόμου Ν. Γ., Δήμκος, Μιχαλές.

Κίσσαβος Συκουρίου (Μάκης Αλεξούδης): Πετγαζλής, Κορδέλας, Κάτσας, Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κανταρίνος, Θεμελής (70′ Βαρσάμης), Αλεξανδρίδης (65′ Κεχαγιά), Πικούλης (80′ Μητσογιάννης), Κώτσιας Ν.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας Λ., Καραμπούλας Θ., Καραγιάννης Χ.

Βασίλης Παπαχατζής