Βαθμολογία

Τον έφτανε το ένα

Ο Αστέρας Τυρνάβου νίκησε με 1-0 το αξιόμαχο Καλοχώρι στο τέλος της αναμέτρησης με τον Κώστα Τσακίρη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό ο Πάσιος Π εκτελεί φάουλ και ο Γκαραγκούνης θα κάνει την κεφάλια με τον Μαρδάνη να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 9’ σειρά των φιλοξενουμένων να απειλήσουν με τον Βενέτη να κάνει το σουτ με τον Μπαντή να μπλοκάρει και στην επαναφορά ο Μάρκου θα δοκιμάσει το σουτ με τον Μπαντή να δηλώνει πάλι παρόν. Οι μπάλα πήγαινε «πάνω-κάτω» και στο 13’ ο Μπαντής Γ. θα προσπαθήσει να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ αλλά ο Μαρδάνης θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Η απάντηση θα έρθει στο 16’ με τον Βενέτη να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ και στο 32’ ο Βενέτης πάλι κάνει το σουτ αλλά θα το στείλει άουτ. Ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 43’ με τον Μπαντή Γ.

Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και ακόμη είχαν δύο ευκαιρίες με τους Σαμπάνη και Μπούνα. Στο 65ο λεπτό ο Γαλάνης Π είχε δοκάρι για την ομάδα του για να έρθει ο Κώστας Τσακίρης στο 89’ με ωραίο πλασέ σκοράρει και λυτρώνει την ομάδα του κάνοντας το τελικό 1-0.

Αστέρας Τυρνάβου(Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Α., Γκαραγκούνης Δ., Γκαραγκούνης Χ., Καραντζιούλης, Πάσιος Β. (80′ Φουντούνας), Γαλάνης, Πάσιος Π., Γκαραγκούνης Ι., Μπαντής Γ., Τσακίρης, Καρακώστας (85′ Γκαραγκούνης Ελ.).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαΐτης, Μηλιόπουλος, Μαλαχτάρης, Καπετάνι, Έξαρχος, Εμπαγιέ (78′ Παιδής), Σπυρόπουλος (71′ Σαμπάνης), Ταχτιντής, Βενέτης, Μάρκου.

Διαιτητική Τριπλέτα: Μαστοροδήμος, Αρχοντής, Τσαπράζης.

Βασίλης Παπαχατζής