Βαθμολογία

(Χ)άθηκε η μπάλα στο τέλος

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, ανάμεσα στις δύο Δόξες, αυτήν του Αργυροπουλίου και αυτήν της Ραχούλας. Το εντυπωσιακό σε αυτό το παιχνίδι, είναι πως ενώ το Αργυροπούλι προηγούνταν στο σκορ από το 60’, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και έκαναν την ανατροπή στα τελευταία λεπτά, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις.

Το Αργυροπούλι, είχε δοκάρι στο 25ο λεπτό, με τον Μπαχτσεβάνο, ενώ έχασε ευκαιρίες με τους Τσιάγκο και Μπέλτσιο. Το πρώτο μέρος όμως, τέλειωσε με σκορ 0-0 και τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσιάγκος, άνοιξε το σκορ για το Αργυροπούλι, όταν στο 60ο λεπτό έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η Ραχούλα κατάφερε και ισοφάρισε στο 86’ με τον Καζάνι, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 89’ μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Αργυρακούλη και την εκτέλεση ανέλαβε ο Καζάνι, που ήταν εύστοχος και έκανε την ανατροπή, σημειώνοντας το 1-2.
Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ραχούλα θα έπαιρνε ένα μεγάλο τρίποντο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τσιάγκος έκανε το 2-2 και χάρισε τουλάχιστον τον πόντο για την ομάδα του.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Μεσημέρης, Μπουζούκας, Μάρκου, Βλιώρας, Μπαχτσεβάνος, Ζάχος, Τζανέκας(55’ Ελμάζι), Μπέλτσιος, Κολομητρούσης, Τσιάγκος.

Δόξα Ραχούλας(Μιχάλης Μπίζιος): Ξεσφύγγης, Καραπετσάνης, Θεοχαρούλης Μ., Βλησαρούλης Γ.(77’ Θεοχαρούλης Α., λ.τ.), Διαμάντης(28’ Πιλτσούλης, λ.τ.), Τάχος, Βλησαρούλης(65’ Αργυρακούλης), Κυριάκος, Τέγος, Κουμπόλι, Καζάνι.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Κουκούλης.

Γιώργος Μητσιούλης