Βαθμολογία

Μεγάλη ανατροπή για την Ανάβρα

Δύσκολη νίκη πέτυχε η Ανάβρα στην έδρα της με 2-1 κόντρα στο αξιόμαχο Δολίχη που δεν παρέδωσε εύκολα τα όπλα του. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται απο το 17’ όταν και ο Σούγλης Σ. πέτυχε ένα ωραίο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Ακόμη μια από τις πολλές ευκαιρίες ήταν και αυτή του Σούγλη Κ με το σουτ του να περνά λίγο άουτ και για την Ανάβρα το σουτ του Ριζούλη στο 30’ να μπλοκάρετε από τον Λικάϊ. Οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν στο 38’ με τον Σαπουνά κάνοντας σουτ μέσα από την περιοχή για να κάνει το 1-1 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν με τα σουτ των Πεζή και Σχινά χωρίς να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή την οποία θα ολοκληρώσει ο Σαπουνάς από το σημείο του πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Δολιχιακός είχε τις ευκαιρίες να ξαναπάρει προβάδησμα αλλά είδε τους Γκόγκορα και Παναγιώτου να αστοχούν. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για 2 πέναλτι που δεν σφυρίχτηκαν υπέρ τους.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τζικόπουλος, Κουρμπάτι, Χαϊδούλης, Αντωνίου, Γκόγκας, Ανδρώνης, Παρλάτζας (76′ Γάκης), Ριζούλης, Σαπουνάς (76′ Πεζής), Σχοινάς (70′ λ.τ. Μπουζώνας), Κορδαλής.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάϊ, Σαπάκος, Τριανταφύλλι, Σιαμάτρας, Σουγλής Στ., Κατσιαμήτας (73′ Καϊμακάμης), Ζιάκος Ανδρ. (63′ Τσάτσος), Σουγλής Κ., Γκόγκουρας (85′ Μαρογιάννης), Παναγιώτου, Ράμμος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου Α., Αθανασούλας Λ., Γκαραβέλης Ν.

Βασίλης Παπαχατζής