Βαθμολογία

Νίκη ελπίδας

Η Ακαδημία Τυρνάβου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Συκέας με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2 στα 2 στον 2ο γύρο και πλέον μπορούν να ελπίζουν στην παραμονή της κατηγορίας.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά ήταν αυτοί που δέχθηκαν πρώτοι το γκολ. Στο 17’ ο Μπάκος θα τροφοδοτήσει τον Στάμου μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να πλασάρει στην αριστερή γωνία και να κάνει έτσι το 0-1. Στο 30’ σε μια αντεπίθεση που θα αρχίσει από τον Μπάκο, ο Χαρισούλης θα κάνει την παράλληλη μπαλία και ο Μούργκας θα σκοράρει με κοντινό πλασέ. Αυτό το γκολ ήταν το 4ο σε σειρά για τον Μούργκα και το αφιέρωσε στον τραυματία της ομάδος Λόζο.

Στο β’ ημίχρονο την πρωτοβουλία την είχαν καθαρά οι γηπεδούχοι. Η συνεχόμενη πίεση απέφερε καρπούς στο 64ο λεπτό ο Καρατζιώλης βγήκε μόνος του με τον Βλιώρα με τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας να κάνει σωτήρια επέμβαση. Στο 69’ ο Καρατζιώλης προειδοποιεί κάνοντας ένα σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Το γκολ για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 87’ με τον Καρατζιώλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σύγκρουση του τερματοφύλακα με τον αμυντικό πέφτοντας και οι δύο κάτω βρέθηκε σε κενή εστία και σκόραρε αφού ο διατρητής της αναμέτρησης δεν σταμάτησε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν 2 φορές στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μούργκα και Χαρισούλη.

ΑΟ Συκέα (Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Καρατζιόλης Χρ, Καρατζιόλης Λ. (70’ Μπατσίλας), Μητούλας, Τέλιος, Παλάσκας, Ραπτοτάσιος, Κουζιάνης, Τάτσος, Μόκας, Παληγιάννης.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγίας): Βλιώρας, Τσούτσας, Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Βάνης (30’Παπαχατζής Β.), Χαρισούλης, Κόκκας (46’ Παπαχατζής Γ.), Στάμου, Βίδρας (87’Παπαδόπουλος), Μπάκος, Μούργκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Νάκας, Δεληγιάννη Ε.