Βαθμολογία

Απόλλων τριών αστέρων!

Ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε την Κυριακή στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ακόμη μία νίκη. Αυτή τη φορά επικράτησε του Αετού Αμυγδαλέας με σκορ 3-0 στο ντέρμπι κορυφής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά με αρκετό κόσμο και από τις δύο ομάδες. Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό, πάθος και γενικά ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι φάσεις δεν ήταν πάρα πολλές. Στο 8’ ο Σούλι έκανε ένα άπιστο σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Εμμανουήλ έκανε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Οκτώ λεπτά αργότερα δοκάρι είχε και ο Αντωνόπουλος. Ο ίδιος παίκτης στο 39’ έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 57’ ο Κολοβός έκανε ένα πολύ καλό σουτ, με τον τερματοφύλακα της Αμυγδαλέας να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Με την συμπλήρωση μίας ώρας ο Αντωνόπουλος έβγαλε την πάσα στον Κολοβό και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0, αφού οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας δεν αντέδρασαν έγκαιρα. Στο 65’ απίστευτο τετ α τετ του Ιωαννίδη, που πλάσαρε από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις το κερασάκι στην τούρτα για τον Απόλλωνα. Πάσα του Ορλάντο στον Αντωνόπουλο, ο τελευταίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Παππάς (88’ Μαρούδης), Σκάκος, Εμμανουήλ, Σάλα, Σούλι, Ευσταθιάδης, Μπόντε, Κολοβός (60’ Χαρούλης), Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης (74’ Γεωργαντζάς).

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Τέρπος, Μαυρουδής Α. (71’ Μητράκας), Παπακωστούλης, Πολύζος Α., Πολύζος Μ., Σιούτας Δ.Σ., Μοσχοβίτης (53’ Αντωνόπουλος), Ευαγγελούλης, Φούντας, Βελετάνης (46’ Σιούτας Δ.Β.), Μαυρουδής Ι.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας Δ., Νατσιούλας Η., Νίκζας Α.