Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(2ος Όμιλος): Φλερτάρει με την πρωτιά το Μεσοχώρι

Σαν σίφουνας Κοιλάδα και Πελασγιώτιδα 

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Νίκη-Ελπίδα για το Μεσοχώρι

Νίκη με σκορ 3-1, πήρε η Ελπίς Μεσοχωρίου, που επικράτησε με αυτό το σκορ του Μύτικα Καλυβίων και εκμεταλλευόμενη την ήττα των Δελερίων, έκανε άλμα κορυφής, στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο ημίχρονο. Στο 33ο λεπτό, ο Ηλίας Γκαραβέλης κέρδισε πέναλτι για το Μεσοχώρι, με τον Τσιάρα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και όντας εύστοχος, να κάνει το 1-0, με τις δύο ομάδες, να παν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και έτσι, στο 58’ ο Θεόδωρος Πατσιτός, βρήκε με ωραία σέντρα τον Νεράντζη, που δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2-0, βάζοντας τα θεμέλια για την νίκη της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να μειώσουν στο 65’, όταν ο Καϊμακάμης εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Δημήτρη Πατσιτό, να αποκρούει αρχικά, αλλά στην επαναφορά της μπάλας, ο Νταμπώσης, έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Αλιπρασίτης, μετά από όμορφη μπαλιά του Τσιάρα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από πλευράς γηπεδούχων, ξεχώρισε ο Καρέλας, που ήταν και ο καλύτερος παίκτης, ενώ πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποίησε και ο Τσιάρας. Επιπλέον, η Ελπίς Μεσοχωρίου, αφιερώνει την νίκη αυτήν, στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Φίλιππο Μούσιο, που είναι τραυματίας, όπως επίσης και στον προπονητή, Νίκο Χρόνη, που απουσίαζε για να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θ., Φράντζας, Μούσιος, Γκαμπέτος, Τσιάρας, Καρέλας, Φακίτσας Σ.(76’ Φακίτσας Β.), Νεράντζης(72’ Αλιπρασίτης), Λιούρας(66’ Αλντιόν), Γκαραβέλης.

Μύτικας Καλυβίων: Κοταντικίδης, Γκόλτσιος, Γκαβαλιάγκας, Παπαδόπουλος, Καϊμακάμης(65’ Νταμπώσης Χρ.), Καλύβας, Νταμπώσης, Τσουρέκας(46’ Ζέτας), Φουρκιώτης, Μάνος, Ζαρώτης.

Δεν άφησε περιθώρια η Κοιλάδα

Ευρεία νίκη κατάφερε να πάρει η Κοιλάδα, απέναντι στον Χυρετιακό Δομένικου, τον οποίο κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-1, για τον 2ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν και πολλά περιθώρια αντίδρασης στο Δομένικο, φτάνοντας έτσι σε μια σπουδαία νίκη.

Στο 35ο λεπτό, ο Κολώτσιος έκανε το 1-0 για την Κοιλάδα, για να ακολουθήσει στο 42’ ο Τσιαδήμος, που σημείωσε το 2-0, βάζοντας έτσι θεμέλια στην νίκη της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν, στο 55’ όταν ο Τσικούρας, βρήκε τον Τσιανάκα, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Από εκεί και πέρα όμως, η Κοιλάδα πήρε κεφάλι και κατάφερε να κάνει το 3-1, στο 60ο λεπτό, με τον Γονατά, ενώ στο 80’ ο Καζάνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1, διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Δομένικο, είχε κι ένα δοκάρι στο 50’ με τον Κώστα Τσιανάκα, ενώ έχασε ευκαιρίες και με τους Τζιούρβα και Άγγελο Κυπαρίσση.

Κοιλάδα: Εμμανουήλ, Τσιτουρτζής, Μπαρμπούτης, Μπελιαλής, Τσιαδήμος, Ανδρεάκης Γ., Αβραμούλης, Κολώτσιος(65’ Νικολαΐδης), Μπούρης(85’ Παπαϊωάννου), Γονατάς, Χατζημπύρος(70’ Χατζηνίκος), Καζάνι.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Δαλώσης, Καραγκούνης, Αλιαπούλιος(71’ Τζιούρβας), Τσικούρας Γ., Κυπαρίσσης Αγγ., Τσιανάκας, Φούντας, Τσικούρας Παν., Ψύρρας(46’ Κουρδής), Σανίδας(71’ Τσούτσας).

Απλή υπόθεση για την Πελασγιώτιδα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Πελασγιώτιδα, που επικράτησε με σκορ 0-3 του Εθνικού Ολύμπου, ο οποίος ωστόσο είχε αρκετές ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, μιας και έλειπαν επτά παίκτες που αποτελούν τον κορμό της ομάδας.

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό, με τον Παναγιώτη Γελαλή να σημειώνει το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τους Παδιώτη και Κόντο όμως να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, μοιραία ήρθε και το τρίτο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Χατζή, όταν στο 60ο λεπτό, ο Τσαβαλιάς με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Εθνικός Ολύμπου: Νίκου, Πεχλιβανίδης Β., Κοντός Αλ., Κόντος Κ., Πουρουτίδης Ευ., Φλώρος Ν., Παδιώτης, Πουρουτίδης Ηρ.(46’ Αθανασιάδης), Μπουμπουνάρας(40’ Καραλής, λ.τ.), Πεχλιβανίδης Παν., Γαλανός.

Πελασγιώτιδα: Κιός Β., Μότσι, Τέλιος, Τεκέδης(65’ Μαροσούλης), Γρηγοριάδης, Τσαβαλιάς, Δουλγέρης, Γελαλής, Τοπαλίδης(75’ Δάμτσας Ν.), Κιός Σ., Ντάφης.