Βαθμολογία

Καταιγιστική η Δόξα Αμυγδαλής!

Σε παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Κουτσόχερο, ο Ορφέας Λάρισας υποδέχθηκε την Δόξα Αμυγδαλής που κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον 1ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το τελικό σκορ 0-7 δεν χωρά ιδιαίτερα σχόλια για το ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στον Ορφέα.

Τέσσερα γκολ προσωπικά σημείωσε ο Άλκης Καραφίλλι, ένα ο Παπακανάκης, ένα ο Μπικιώτης και ένα ο Αγγελούλης. Στο 2’ σέντρα ο Μπικιώτης, σουτ μέσα από την περιοχή ο Παπακανάκης και 0-1. Τρία λεπτά μετά ατομική προσπάθεια ο Καραφίλλι σουτ και τελείωμα (0-2). Στο 6’ ξέφυγε ο Καραφίλλι, βγήκε ο τερματοφύλακας και το σουτ κατέληξε στα δίχτυα (0-3).

Στο 25’ από αριστερά ο Τσιτούρας, έδωσε κάθετη πάσα στον Μπικιώτη και αυτός έκανε το 0-4. Στο 37’ ατομική ενέργεια ο Καραφίλλι, έκανε το σουτ και το 0-5.

Στο 65’ πάσα ωραία του Ντάφου, πήρε ο Καραφίλλι και έκανε το 0-6, στο 75’ στρώθηκε η μπάλα στον Παπακανάκη και η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Και στο 76’ ο Αγγελούλης έκανε ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 0-7.

Ορφέας Λάρισας (Άκης Οικονόμου): Μόσχου, Καψιώχας (46’ Μπουρίτας), Καϊάρας (46’ Μπουρνάκας), Νεχαλιώτης, Νότας Ν., Παπαδημητρίου Σ., Καρβουνάρης, Φαρμάκης, Παπαδημητρίου Δ., Μπουντής, Τρουλάκης (73’ Βραχουσάϊ).

Δόξα Αμυγδάλης (Γιάννης Παπαναστασίου): Μανώλας, Ανδρέου Α., Μπραχιλίκα, Καματέρης (41’ Ντίνας), Νάκας, Στεφανούλης (66’ Παπακωνσταντίνου Κ.), Ντάφος, Μπικιώτης (73’ Αγγελούλης), Τσικούρας, Καραφίλλι, Παπακανάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Δ., Τζιμούρτος Β., Ραμάι Σ.