Βαθμολογία

Επαγγελματική νίκη για την Ανάβρα

Χάρη στο γκολ του Δημόπουλου η Ανάβρα πήρε την νίκη κόντρα στην ομάδα της Βερδικούσιας σ’έναν αγώνα χωρίς πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να είχαν το πάνω χέρι στο 1ο ημίχρονο έχοντας δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τον Δήμκο και τους γηπεδούχους να απαντούν μ’ ένα σουτ του Σαπουνά.

Το 2ο ημίχρονο ήταν πιο παραγωγικό με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 65ο λεπτό με την «χρυσή» αλλαγή του Κεραμάρη τον Δημόπουλο ύστερα από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ριζούλη.

Μετά από 10 λεπτά και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό ο Δαούλας Ε. Έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ στέλνοντας την μπάλα άουτ σε κενή εστία από τα 4 μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο παίχτες από την ομάδα της Ανάβρας και συγκεκριμένα ο Κορδελής και ο Κουρούκας χρειάστηκαν αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Ανάβρα (Γιώργος Κεραμάρης): Σκόπελος, Τσικόπουλος, Κουρμπάτι, Χαϊδούλης, Αντωνίου, Γιαννουλέας, Ανδρώνης, Ριζούλης, Κορδελής (60’ λ.τ. Κουρούκας - 85’ λ.τ. Άντερσον), Σαπουνάς, Ραμάι.

Βερδικούσια (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Καφές (80’ Θάνος Γ.), Στατήρης, Μούμος, Ζεγδαλής, Θάνος Θ., Δαούλας Ε., Σινάπαλος, Οικονόμου (70’ Καρκατσέλας), Μιχαλές, Δήμκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Δεληγιάννη Α., Τσαπράζης.

Βασίλης Παπαχατζής