Βαθμολογία

«Ακαδημαϊκή» νίκη για το Ολύμπικ

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε η Ακαδημία Ολύμπικ, μέσα στο γήπεδο της Ανθούπολης, απέναντι στην Λάρισα ’88 και έφτασε έτσι τους 11 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος να θέσουν τις βάσεις για την νίκη τους, ενώ το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι «βυσσινί», ήταν να μειώσουν στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Στο 20ο λεπτό, ο Κουτσώνης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 0-1. Στο 40’ ο πολύπειρος επιθετικός του Ολύμπικ, Γιώργος Μάτος, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, κάνοντας το 0-2, σκορ με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να πιέσουν και είχαν κάποιες καλές στιγμές, κυρίως με τους Βασίλη Κωνσταντίνου και τον νεοαποκτηθέντα Σκουλίδη. Από την άλλη, το Ολύμπικ, είχε δοκάρι στο 60’ με τον Τσούκαρη.

Τελικά, στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Ντάμαλης, μείωσε σε 1-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα, με το Ολύμπικ, να παίρνει μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται αρκετά πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Λάρισα ‘88(Γιάννης Τσιούρβας): Γκούλιος, Μακρής, Σελήνης, Σδράλης, Ντάμαλης, Αδαμούλης, Κωνσταντίνου Γ.(75’ Τσιάντος), Μπουφίκος(80’ Ναστούδης), Σκουλίδης, Μπαϊράμης(65’ Πούλιος), Κωνσταντίνου Β.

Ακαδημία Ολύμπικ(Νίκος Λιούπας): Τσιντίκης, Ζουμπελούλης, Αθανασίου, Θωμόπουλος, Κύρκος(75’ Ντόκος), Τσουρής, Ψαθάς, Μήλιος, Τσούκαρης, Μάτος, Κουτσώνης(70’ Γεωργόπουλος).

Γιώργος Μητσιούλης