Βαθμολογία

Το τρίποντο για το Νέο Περιβόλι

Ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω του πολύ δυνατού αέρα, βρήκε την ομάδα του Νέου Περιβολίου να παίρνει το τρίποντο απέναντι στην Ζωοδόχο Πηγή (0-1). Λιγοστές οι φάσεις και το γκολ χώρισε τις δύο ομάδες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 7’ μετά από ωραία ασίστ του Κόκκινου στο σημείο του κόρνερ πήρε ο Τζέκας και έκανε το 0-1. Στο 31’ κόρνερ του Λιντέρη πήρε την κεφαλιά ο Τζέκας, απέκρουσε ο Τσιάρας. Στο 58’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, ίσα που πρόλαβε και έβγαλε ο Μαξακούλης.

Στο 59’ ο Μάλτζαρης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έσκασε μπροστά στο τέρμα, βρήκε δοκάρι και βγήκε κόρνερ. Στο 60’ πολύ καλό σουτ του Ζιάρκα ελάχιστα άουτ βγήκε η μπάλα και στο 68’ ο Μάλτζαρης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Μεταγραφές για την Ζωοδόχη Πηγή

Απέκτησε τους Καρατόλια Γιώργο (αμυντικός) από Βαμβακού. Μακρυγιάννης Δημήτρης (χαφ) από Βαμβακού. Αποστολίδης Γιώργος (αμυντικός) από Χαρά και Μαργαριτόπουλος Νίκος (μέσος) δανεικός από Αναγέννηση Φαρσάλων.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Ντιβανίδης, Κατατόλιας, Κανατούλας, Λιτσόπουλος (47’ λ.τ. Αποστολίδης Β.), Μπανιάς (70’ Μελανός), Μαργαριτόπουλος, Ζιάρκας, Τσιάμης, Αγγελουσόπουλος.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Μαξακούλης, Χασιώτης Γ., Μπαλαντζάρας, Μάλτζαρης, Τσουμπέκας, Αλεξόπουλος (85’ Χρόνης), Λιντέρης, Κόκκινος, Τζέκας, Βασιλείου, Αργύρης (70’ Διάλλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Νάκας Χ., Τάνας Ι., Θύμιου Π.

Και άλλες εικόνες από την αναμέτρηση…