Βαθμολογία

Λιάπης: «Βρήκαμε τα πατήματα μας»

Ο Γιώργος Λιάπης, εδώ και λίγο καιρό, είναι ο νέος προπονητής του Αετού Αμυγδαλέας, επιστρέφοντας έτσι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού μας, μιας και το καλοκαίρι, είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ζάρκου. Από την στιγμή που ανέλαβε ως νέος προπονητής στην Αμυγδαλέα, η ομάδα έχει καταφέρει να πάρει θετικά αποτελέσματα και να ανέβει αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και αυτήν την στιγμή ισοβαθμεί με τον Πλατύκαμπο στην 3η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 32 βαθμούς.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε μαζί του, με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής για το μέχρι τώρα επιτυχημένο πέρασμα του από την ομάδα: «Από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα, έχουμε κάνει μια καλή πορεία. Η ομάδα αποτελείται από καλούς και ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω πως αυτήν την στιγμή έχει βρει τα πατήματά της, αλλά και την ψυχολογία της, ενώ παράλληλα δουλεύουμε και πάνω στην τακτική. Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις μας και ένα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα. Άλλωστε, αυτό πιστεύω ότι αντικατοπτρίζεται και στο γήπεδο και για αυτό έρχονται τα νικηφόρα αποτελέσματα. Φυσικά, υπάρχει και βοήθεια από την διοίκηση, τόσο στο έργο του προπονητή, όσο και στων παικτών, μιας και τα παιδιά, είναι δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαστούμε, κάτι που πιστεύω ότι είναι σημαντικό για μια ερασιτεχνική ομάδα».

-Σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο την Λάρισα 2012;

«Εμείς, κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έτσι θα κάνουμε και σε αυτήν την περίπτωση. Η Λάρισα 2012, ενισχύθηκε αρκετά τον Ιανουάριο, αποκτώντας καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να πιάσουμε καλή απόδοση, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».  

Γιώργος Μητσιούλης