Βαθμολογία

Π.Ο.Ελασσόνας: «Ζητάμε απλά το 50-50!»

Ανακοίνωση εξέδωσε, ο Π.Ο.Ελασσόνας, για την διαιτησία στον αγώνα με τις Νέες Καρυές. Η ομάδα της Ελασσόνας, διαμαρτύρεται όχι μονό για την διαιτησία στον αγώνα του Σαββάτου, αλλά συνολικά για τους διαιτητές στα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Για ακόμη έναν αγώνα το Σάββατο είχαμε και πάλι την ίδια αντιμετώπιση από την διαιτησία. Είδαμε αποφάσεις λανθασμένες εις βάρος του Π.Ο.Ε. και το ποτήρι ξεχείλισε.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ζητάμε σαν διοίκηση, εκφράζοντας το μεγαλύτερο φίλαθλο κοινό της πόλης, που έφτασε στο σημείο να μην πιστεύει στα μάτια του, με τα όσα τραγελαφικά διεξήχθησαν στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, από τους θεσμούς του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και από την Διαιτησία, σεβασμό! Ζητάμε απλά το 50-50! Δεν θέλουμε εύνοια, δεν θέλουμε όμως και αδικίες.

Ο Π.Ο.Ε. περνώντας τα τελευταία χρόνια από πολλές περιπέτειες, παραμένει όρθιος, είναι ένα υγιέστατο οικονομικά και διοικητικά σωματείο, αποτελείται από Ελασσονίτες ποδοσφαιριστές και στοχεύει φέτος στην άνοδο την Α΄ΕΠΣΛ. Το να μην ανεβούμε κατηγορία, επειδή δεν μπορούμε, το δεχόμαστε και δεν επιρρίπτουμε ευθύνες σε κανέναν. Το να μπορούμε όμως να ανέβουμε την κατηγορία και να μας απαγορεύουν ή να μας βάζουν εμπόδια εξωθεσμικοί παράγοντες, είναι άδικο και κατακριτέο από όλους στην Ελασσόνα.

Αν ο Π.Ο.Ε. χαλάει τα σχέδια κάποιων, ας το πουν και να πάρουμε την ομάδα και να αποχωρήσουμε. Εδώ στην Ελασσόνα είμαστε περήφανοι για κάποια πράγματα. Δεν θα επιτρέψουμε ξανά σε κανέναν να παίξει με την ιστορική φανέλα του Π.Ο.Ε. ούτε θα τον αφήσουμε έρμαιο στις ορέξεις κάποιων. Ούτε εμείς ούτε οι φίλαθλοί μας. Θα αποχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά και όχι με κατεβασμένο όπως το Σάββατο από διαιτητικές τραγελαφικές αποφάσεις, εν έτη 2015. Έλεος.

Ο πρόεδρος Άλκης Παλάγκας

Και το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας