Βαθμολογία

Ραψάνη για Α'1!

Ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Α'1 δείχνει η ομάδα της Ραψάνης, που εκμεταλλευόμενη την χθεσινή ήττα των Αμπελοκήπων, επικράτησε του Τοξότη με 3-0 μέσα στο "Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης" και πλησίασε στον ένα βαθμό από την κορυφή. Σινάν Τζέφρι (2) και Σινάνι Κ. (γκολάρα) τα τέρματα των νικητών.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 11'. Ο Βάρσος έκανε το πρώτο σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Μπρούτσος απέκρουσε ασταθώς και ο Ντέμης Γκαραγκούνης στην επαναφορά σούταρε άουτ.

Το 0-1 έγινε στο 25'. Μετά από κακό γύρισμα αμυντικού στον Μπρούτσο, ο Τζέφρι Σινάν μπήκε "σφήνα" έκλεψε την μπάλα και έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία για να ανοίξει το σκορ.

Στο 38' ο γκολκίπερ της λαρισινής ομάδας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το δυνατό σουτ του Ντέμη Γκαραγκούνη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σινάν Τζέφρι με τεχνικό πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 0-2.

Η ομάδα του Χρήστου Γκάτα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε στο 57' με ένα συρτό σουτ του Κίτσιου, το οποίο σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι μετά και από παρέμβαση του Σδούγκα.

Στο 73' ο Τάκε έχασε τετ-α-τετ και την μεγάλη ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα του στον αγώνα.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι άνοιξε και ο Σ.Σ.Ρ απείλησε και πάλι στο 80' με ένα βολέ του Σινάνι Κ. που πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Παρόλα αυτά, ο Σινάνι  δικαιώθηκε στο 83' καθώς με ένα πανέξυπνο πλασέ λίγα μέτρα μπροστά από το κέντρο έπιασε στον ύπνο τον Μπρούτσο, πετυχαίνοντας το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Τζήκας, Ζιάκος, Σαπουνάς (46' Κίτσιος (60' λ.τ. Βαλιώτης)), Νταναβάρας, Τσούτσος, Τάκε, Παλαμίδας, Τσέλα.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Σινάνι Ε., Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δ., Κουτσιμάνης (68' Γκαραγκούνης Γ.), Τσούλκας, Σινάνι Κ., Βάρσος (75' Αγγελίκος), Σινάν Τζ., Μπούρος (80' Νικολάου), Γκαραγκούνης Ντ.

Διαιτητής: Διαμαντής Χ., Καραμαγκιόλας Ε., Λάκης Μ.