Βαθμολογία

«Αδικημένη» η Βαμβακού με την ισοπαλία

Στη Βαμβακού διεξήχθη το Σάββατο ένα από τα δύο παιχνίδια του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Αστέρα Νέου Περιβολίου, εκτός από τα δύο γκολ που σημειώθηκαν στο παιχνίδι, ακυρώθηκαν άλλα δύο, από ένα για την κάθε ομάδα ως οφσάιντ από τους επόπτες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η γηπεδούχος ομάδα αδικείται με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού ήταν εκείνη που δημιούργησε σωρεία ευκαιριών σε όλο τον αγώνα χωρίς όμως να έχει την τύχη με το μέρος της. Το Νέο Περιβόλι είχε απουσίες, λιγοστές φάσεις και το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 3’ το πρώτο γκολ που ακυρώθηκε για το Νέο Περιβόλι ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αλεξόπουλου, σκόραρε με κεφαλιά ο Λιντέρης. Στο 25’ σημειώθηκε το δεύτερο γκολ που ακυρώθηκε ύστερα από πάσα του Μακρή, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με σουτ σημείωσε το γκολ. Στο 15’ σέντρα του Λάμπρου κεφαλιά ο Μακρής, στο σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στο 19’ από φάουλ του Τζέκα με προβολή ο Τσουμπέκας έκανε το 1-1. Στο 20’ και στο 40’ ο Γκόβαρης είχε δύο δοκάρι, ο ίδιος παίκτης στο 30’ και στο 35’ έχασε μοναδικά τετ α τετ. Στο 30’ ο Λάμπρου και στο 60’ έχασε και αυτός μεγάλες ευκαιρίες. Στο 49’ για το Νέο Περιβόλι ο Διάλας πήρε την μπάλα από τον Τζέκα, το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Ζέας.

Στο 60’ ο Ξυνογαλάς έκανε το σουτ εξ’ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ, στο 75’ ο Φλώρος ύστερα από σέντρα του Μακρή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 80’ έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι και στο 91’ ύστερα από παράλληλα πάσα του Τζέκα ο Διάλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Αρσενόπουλος (80’ Αζάς), Μορφογιάννης, Λούκουτος, Γκόβαρης, Ξυνογαλάς, Καραγιάννης (73’ Ανδρεόπουλος), Λάμπρου, Ιακωβάκης (65΄Φλώρος), Μακρής, Παπαγεωργίου.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Ματσακούλης (46’ λ.τ. Διάλας), Χασιώτης, Μπαλατζάρας, Χρόνης, Τσουμπέκας (40’ λ.τ. Μάντζαρης), Κόκκινος, Λιντέρης, Αλεξόπουλος (65΄Μαγαλιός), Τζέκας, Δημακόπουλος, Αργύρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος Ι., Ντίνου Φ., Στεργίου Γ.