Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για τον Δολιχιακό

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Δολιχιακός, απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία και πήρε ακόμα ένα τρίποντο. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εύκολο απόγευμα, πετυχαίνοντας τρία γκολ σχετικά νωρίς στο παιχνίδι, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Δόξας, ήταν να μειώσει.

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Ράμμος έκανε το 1-0 για την ομάδα του Κώστα Καζάκη. Στο 38’ ο Γκόγκουρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την νίκη, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν ο Στέφανος Σουγλής έκανε το 3-0 και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 84’ με τον Τζήμουλα. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Δολιχιακός, είχε κι ένα δοκάρι στο 88’ με τον Κώστα Σουγλή.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Κατσιαμήτας, Σαπάκος, Κουτσογιάννης, Νούσιας, Παναγιώτου, Ράμμος(68’ Σκάντζος), Σουγλής Στ., Παπακωνσταντίνου(72’ Καϊμακάμης), Σουγλής Κ., Γκόγκουρας(75’ Κέλι).

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης Ν., Ασίκογλου, Σκέντζας, Μωραΐτης, Κουρούκας, Πασχαλίδης, Τσακαβίτης, Πιτσαρής, Χριστοδούλου Ρ., Τζαλαμπύρας, Βιλανάκης(75’ Τζήμουλας).

Γιώργος Μητσιούλης