Βαθμολογία

Έλαμψε ο Αστέρας Τυρνάβου!

Σε ένα ματς που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Τύρναβο, ο τοπικός Αστέρας επικράτησε με σκορ 1-0 με γκολ του Τσακίρης Κ. της Δόξας Αργυροπουλίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις, ήταν αρκετά δυνατό και το φτωχό πλην δίκαιο 1-0 καταγράφει την εικόνα της αναμέτρησης. Η ομάδα του Αστέρα από το 18’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο Γαλάνης για σκληρό μαρκάρισμα. Ο ίδιος παίκτης στο 10’ και στο 12’ έκανε δύο όμορφα σουτ, το ένα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και το άλλο στο κάθετο δοκάρι.

Στο 22’ μετά από πάσα του Μπαντή Γ. στην πλάτη της άμυνας, πήρε ο Τσακίρης Κ. και έγραψε το 1-0, σκορ που ήταν και το τελικό. Στο 25’ τετ α τετ του Πάσιου Π., η μπάλα πέρασε άουτ. Για τους φιλοξενούμενους στο 35’ ο Ζάχος έχασε μοναδικό τετ α τετ. Στο 65’ ύστερε από φάουλ του Μπαντή Γ., η μπάλα στη ρίζα της κάθετης δοκού.

Και στο 80’ για το Αργυροπούλιο ο Βλιώρας είχε δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για την ποιότητα του παιχνιδιού.

Αστέρας Τύρναβου 2010 (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Γκαραγκούνης Βαλ. (80’ Φουντούνας), Γκαραγκούνης Κ., Γκαραγκούνης Δημ., Πάσιος Β., Καρακώστας, Τσακίρης Κ., Γαλάνης, Μπαντής Γ. (85’ Μαυρέας), Τσακίρης Βαλ. (55’ Γκαραγκούνης Λ.), Πάσιος Π.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ., Μπαχτσιβάνος Σ., Βογιατζής (35’ Ζάχος), Μεσημέρις, Μάρκου, Τιούτιος, Βλιώρας, Τσιάγκος (80’ Κολομητρούσης), Δαούλας (55’ Κόκορας), Μπέλτσιος, Λιούμης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας Α., Γκόγκος Η., Μακρής Κ.