Βαθμολογία

Προόδευσε η Ανάβρα αλλά φωνάζει η Νεάπολη

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε η Προοδευτική Ανάβρας, απέναντι στην Νεάπολη για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ από τα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα, ενώ έχουν και έντονα παράπονα από την διαιτησία, κάνοντας μάλιστα λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, ο Παπαχρήστος κατάφερε να κάνει το 0-1 για την Νεάπολη. Παρ’ όλα αυτά, η Ανάβρα κατάφερε να ανασυνταχτεί και να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 25ο λεπτό. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έκαναν και την ανατροπή στο 35’ με τον Δημόπουλο να γράφει το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2, στο 70ο λεπτό, με σουτ του Νόκα. Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, η Ανάβρα πήρε και πάλι το προβάδισμα, όταν ο Χαϊδούλης με μακρινό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γκόγκα.

Από εκεί και πέρα, έντονα παράπονα έχει η Νεάπολη, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι δεν τους δόθηκαν δύο πέναλτι, ενώ διαμαρτύρονται και για το τρίτο γκολ της Ανάβρας, καθώς θεωρούν ότι δεν έπρεπε να συνεχιστεί η φάση, μιας και υπήρξε φάουλ, που ο διαιτητής δεν έδωσε.

Προοδευτική Ανάβρας(Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος, Κουρμπάτι, Χαϊδούλης, Άντερσον(60’ Κουρούκας), Γιαννουλέας, Ανδρώνης, Δημόπουλος(65’ Παρλάντζας), Μπουζώνας(46’ Γκόγκας), Σαπουνάς, Σχοινάς, Ραμάι.

Νεάπολη(Γιάννης Μπαλοδήμος): Πάτρας, Συγκούνας, Συμεωνίδης, Κοσμάς, Τασιούλης, Μπουχλαριώτης, Μπαμπαλιούτας, Μητσιάκος(46’ Καραπέτσας, 50’ Νόκας, λ.τ.), Ζαφειράκης, Σπανός, Παπαχρήστος.

Γιώργος Μητσιούλης