Βαθμολογία

Το καθάρισε από νωρίς

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Αναγέννηση Καλοχωρίου, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Συκέα, στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες στο παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Τσιούρης κατάφερε να αποκρούσει.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντής Μάρκου έβγαλε σε ωραία θέση τον Σπυρόπουλο, που δεν αστόχησε και έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Σαμπάνη, Παιδή, Μάρκου και Ταχτιντή.

Στο 76’ το Καλοχώρι είχε και δοκάρι, ενώ στο 80’ ο Σαμπάνης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε να το εκτελέσει, ωστόσο ο Τσιούρης κατάφερε να το αποκρούσει. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Συκέας, κύριος Σπύρος Μούτσιος, τόνισε πως είναι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά την ήττα, καθώς όπως είπε, πρόκειται για μια νεανική ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας 17,5 ετών, που έκανε ότι μπορούσε για το αποτέλεσμα.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Μαλαχτάρης, Έξαρχος, Σαΐτης, Σπυρόπουλος(58’ Ταχτιντής), Βενέτης, Μάρκου Κ.(46’ Σαμπάνης, λ.τ.), Μπούνα, Παιδής(78’ Καπετάνι).

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Τσιούρης, Ζιώζιας Ι., Κουλιούμπας, Ντόκος(38’ Κατσαντώνης), Μητούλας, Κατσιγιάννης, Ραπτοτάσιος, Ζιώζιας Β., Τάχατος, Μόκας, Παληγιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης