Βαθμολογία

Δεν τον θέλει το νέο έτος...

Χωρίς νίκη παραμένει το 2015 ο ΠΟΕ, ο οποίος παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στις Νέες Καρυές με σκορ 1-1, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τις δύο ομάδες να έχουν στην ουσία από ένα ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα.

Στο 77' ο Φτίκας σκόραρε στο ντεμπούτο του για λογαριασμό του ΠΟΕ πετυχαίνοντας το 1-0, όμως οι Νέες Καρυές δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 90' + 4', όταν ο Κανάκης με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Νίκου Περδίκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα με κυριότερες αυτές των Κανάκη, Σιδέρη, Παπακωνσταντίνου και Τάσου Χατζηγρηγορίου.

ΠΟΕ (Φάνης Τσέλιος): Γκουτζουρέλας, Περτχιόνι, Μπαριγιάννης, Καζάκης, Μπούσιας, Σισμανίδης, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Σιαφαρίκας, Ματούλας, Ντούφας.

Νέες Καρυές (Νίκος Βλαχούλης): Γκουτζουρέλας, Καζάκης, Μπούσιας, Πρετζιόνι, Μπαριγιάννης (75′ Αβέλλας), Σισμανίδης, Γκαμπέτας, Σιαφαρίκας, Ντούφας, Ματούλας, Καραμάνος (60′ Φτίκας).

Διαιτητές: Ντελέζος Ι., Γκρέτσης Β., Γκανάτσιου Ε.