Βαθμολογία

Παραλίγο να το χάσει στο τέλος ο Απόλλωνας

Νίκη με σκορ 2-3 πήρε μέσα στην Βερδικούσια ο Απόλλων Λάρισας, όπου κέρδισε με αυτό το σκορ την τοπική Προοδευτική και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, παρά το γεγονός ότι έφτασε να προηγείται με διαφορά τριών γκολ, είδε τους γηπεδούχους να πλησιάζουν στο ένα τέρμα, ενώ οι γηπεδούχοι παραλίγο να ισοφαρίσουν και στο τελευταίο λεπτό.

Ο Απόλλωνας, άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Κολοβός έκανε το 0-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Ιωαννίδης έκανε το 0-2, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και θεμελιώνοντας την νίκη. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, με τους Κολοβό, Χαρούλη και Ιωαννίδη, όμως το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν στο 57ο λεπτό, ο Αντωνόπουλος σημείωσε το 0-3. Στην συνέχεια ωστόσο, η Βερδικούσια έκανε την αντεπίθεση. Συγκεκριμένα, στο 83ο λεπτό, ο Μιχαλές μείωσε σε 1-3, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-3, τρία λεπτά αργότερα. Τέλος, ο Μιχαλές και πάλι, θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 90ο λεπτό, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Ζερδαλής(65’ Καρκατσέλας Σ.), Στατήρης, Μούμος, Μιχαλές, Οικονόμου Ν. του Γ., Καφφές, Σινάπαλος, Καρκατσέλας Ν.(46’ Κατίνας), Δήμκος, Οικονόμου Ν. του Α.(46’ Θάνος).

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Παππάς(60’ Παπαδάμος), Σάλα, Εμμανουήλ, Σκάκος, Σούλι, Νάτσης, Κολοβός, Μπόντε(46’ Χαρούλης), Αντωνόπουλος(70’ Τασιόπουλος), Ιωαννίδης.

Γιώργος Μητσιούλης