Βαθμολογία

Με Φούντα και από την άσπρη βούλα...

"Σκούρα" τα βρήκε στην έδρα του ο Αετός Αμυγδαλέας με αντίπαλο την αξιόμαχη Ακαδημία Τυρνάβου, την οποία τελικά υπέταξε με δύο εκτελέσεις πέναλτι του Βασίλη Φούντα, που για άλλη μια φορά "ξελάσπωσε" την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 30' είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Αποστόλη Πολύζου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' είχαν νέο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Δημήτρη Σιούτα.

Στο 70' ο Μαυρουδής κέρδισε πέναλτι για τον Αετό, όμως ο Αποστόλης Πολύζος που το εκτέλεσε ήταν άστοχος

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Φούντας αυτή τη φορά ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον κ. Κυρίτση να υποδεικνύει νέο πέναλτι, για το οποίο και αποβλήθηκε ο Δασκαλόπουλος ως τελευταίος αμυντικός. Την εκτέλεση ανέλαβε αυτή τη φορά ο ίδιος ο 29χρονος φορ, που ευστόχησε για το 1-0.

Τον επίλογο του ματς έγραψε στο 87' και πάλι ο Βασίλης Φούντας με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Σιούτας Δημήτρης σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή για το τελικό 2-0.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Μεμάι (61' Μαυρουδής), Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Πολύζος Μ., Σιούτας Δ., Πολύζος Απ., Ανδριανόπουλος (52' Βελετάνης), Σιούτας Τ., Μοσχοβίτης (16' λ.τ. Μητράκας), Φούντας.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β., Τσίτσα, Μεζίνη, Δασκαλόπουλος, Χαρισούλης, Στάμου, Κουσάνας (44' Σπυρόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπάκος Ι., Παπαχατζής Ι.

Διαιτητές: Κυρίτσης Δ., Κοντοβασίλης Γ., Θωμάς Δ.