Βαθμολογία

Είχε την ουσία η Λάρισα 2012

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε μέσα στο Συκούριο η Λάρισα 2012, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον τοπικό Κίσσαβο, για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και πλέον ανεβαίνει αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, αν και μπήκαν μπροστά στο σκορ, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν και έτσι γνώρισαν την ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Κίσσαβος απείλησε δύο φορές, στο 35’ και στο 43’ με τους Πικούλη και Αλεξανδρίδη, όμως ο Παπαζήσης, κατάφερε να αποκρούσει τις δύο αυτές προσπάθειες. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Πικούλης έβγαλε σέντρα για τον Αλεξανδρίδη και αυτός έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Κώστα Κουτσούκη έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Πικούλη και Νεμπεγλέρα, να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Έτσι, στο 65ο λεπτό, ο Βάσσος κατάφερε να κάνει το 1-1 και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια για την ομάδα της Λάρισας. Από κει και πέρα, ο Μάντζας κατάφερε να κάνει το 1-2 στο 83ο λεπτό και έτσι η Λάρισα 2012 έφυγε από το Συκούριο με το τρίποντο της νίκης.

Κίσσαβος Συκουρίου(Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Αντ., Βαρσάμης(84’ Κώτσιας Ν.), Αγγέλης, Γκανάτσιος, Νεμπεγλέρας(50’ Τσαμπάζ), Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης(88’ Τζιούρας), Κανταρίνος.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Ν.(55’ Βασιλείου), Φλώρος Παν., Ξαφάρας, Γκόλτσος, Δόνος, Σάββας, Μάντζας, Κίτσιος, Βάσσος, Γαρυφαλλόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης