Βαθμολογία

Ολοταχώς για Α' ΕΠΣΛ ο Πλατύκαμπος!

Μια ακόμη μεγάλη νίκη πέτυχαν τα "πιτσιρίκια" της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, που επικράτησαν με 2-0 της Δόξας Ραχούλας εκτός έδρας, με τους Μαυρομάτη και Φώτο να πρωταγωνιστούν για μια ακόμη φορά. Έτσι, οι "μπλε" παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και από τις δύο ομάδες, ωστόσο η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή φάνηκε να επηρεάζεται λιγότερο και έφτασε στην νίκη. Ντεμπούτο για τους γηπεδούχος έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Νίκος Βλησαρούλης που είχε πολύ καλή παρουσία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 15' είχαν δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Σεΐζης που σταμάτησε στην συμβολή των δοκών, ενώ η Ραχούλα σκόραρε στο 20', όμως το γκολ του Καζάνι ακυρώθηκε.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο 26'. Αυτή τη φορά ο Μαυρομάτης σκόραρε για λογαριασμό του Πλατυκάμπου με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ, οι φιλοξενούμενοι όμως διαμαρτυρήθηκαν, καθώς η μπάλα έφτασε στον επιτελικό μέσο της ΠΑΕΔ από αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατύκαμπο στο 43', όταν το σουτ του Μαυρομάτη πέρασε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από μαγικό 1-2 Μπάμης - Μπαυρομάτης, ο δεύτερος έκανε σέντρα σουτ πετυχαίνοντας το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Παπαστεργίου έκλεψε την μπάλα, έβγαλε την κατάλληλη στιγμή την κάθετη στον Φώτο, εκείνος άδειασε δύο αντιπάλους και με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Ξεσφύγγη για το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα προσπάθησε να ανέβει και να δημιουργήσει ευκαιρίες με καλύτερες αυτές του Βλησαρούλη και του Γκέρσι, όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι.

Στο 53' ο Φώτος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ξεσφύγγη μέσα στην μικρή περιοχή με τον γκολκίπερ της Ραχούλας να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση, ενώ στο 59' το καλό σουτ του Σεϊζη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Οι ελπίδες της ομάδας του Μάκη Αλεξούδη για κάτι καλύτερο εξανεμίστηκαν στο 68', όταν ο Πιλτσούλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Η τελευταία καλή φάση καταγράφηκε στο 85', όταν ο Μαυρομάτης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ξεσφύγγη, ο οποίος με μια ακόμη μεγάλη απόκρουση διατήρησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Πλατύκαμπος πανηγύρισε την νίκη

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφύγγης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ., Πιλτσούλης, Διαμάντης, Τάχος (75' Θεοχαρούλης Α.), Σταμουλάκης (45' Βλησαρούλης), Τέγος, Αργυρακούλης, Καζάνι, Μηταλούλης (45' Κουμπόλι).

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καραχάλιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης (88' Ζάχος), Φώτος, Μαυρομάτης, Παπαστεργίου, Κοτρώτσιος, Ρουμπιές (78' Καμπουρογιάννης).

Διαιτητές: Σουλιώτης Ν., Αθανασούλας Λ., Τσακνάκη Δ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης