Βαθμολογία

Παράσταση για έναν ρόλο

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Δόξα Αργυροπουλίου, απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και δεν τους αφήσουν περιθώρια να απειλήσουν, φτάνοντας έτσι σε μια ευρεία νίκη.

Ο Λιούμης άνοιξε το σκορ, όταν στο 26’ έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, στην επαναφορά της μπάλας, μετά από σουτ του Μπέλτσιου, το οποίο αποκρούστηκε. Το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν στο 72’ ο Κολομητρούσης, με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Τσιάγκο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 3-0. Από εκεί και πέρα, ήρθε και το τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους, όταν στο 81’ ο Τσιάγκος έβγαλε μια σέντρα και ο Μπέλτσιος έκανε το 4-0. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι, έμειναν με δέκα παίκτες στο 83ο λεπτό, όταν τραυματίστηκε ο Καρβουνιάρης και μιας και δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες στον πάγκο, δεν αντικαταστάθηκε.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος Στ., Μπαχτσεβάνος Στ., Μεσημέρης, Μάρκου, Σκούπρας, Βλιώρας, Τιούτιος(75’ Τσούτσας Β.), Λιούμης(57’ Κολομητρούσης), Τζανέκας(46’ Κόκκορας), Τσιάγκος, Μπέλτσιος.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Χριστοδούλου Σ.(46’ Ασίκογλου), Μωραΐτης, Βιλανάκης, Κουρούκας, Πασχαλίδης, Πιτσαρής, Τσακαβίτης, Τζαλαμπύρας, Καρβουνιάρης, Χριστοδούλου Ρ.(75’ Τσιάμης).

Γιώργος Μητσιούλης