Βαθμολογία

Μά(Χ)η στην Νεάπολη

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην Νεάπολη και την Προοδευτική Βερδικούσιας. Οι δύο ομάδες, που ήθελαν το τρίποντο της νίκης για να απομακρυνθούν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, τελικά αρκέστηκαν στον πόντο της ισοπαλίας, σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά ενδιαφέρον και χάρισε θέαμα σε όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν.

Μόλις στο 2ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, όταν έκαναν το 0-1, με σέντρα-σουτ του Κατίνα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Σπανό, Ζαφειράκη και Παπαχρήστο.

Τελικά, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Κοσμάς έκανε μια σέντρα κι ο Συμεωνίδης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Βερδικούσια μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν ο Δήμκος έκανε το 1-2 στο 70ο λεπτό. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους παίκτες του Κώστα Μπακλαβά, καθώς πέντε λεπτά αργότερα Βράκας και Μπουχλαριώτης συνδυάστηκαν ωραία, με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Βερδικούσια είχε και ένα δοκάρι στο 83ο λεπτό με τον Δήμκο.

Νεάπολη(Γιάννης Μπαλοδήμος): Πάτρας, Κοτσίρας(60’ Καραπέτσας), Κοσμάς, Συγκούνας, Συμεωνίδης, Μπουχλαριώτης, Ρεμπάτσιος, Νόκας(65’ Βράνας), Ζαφειράκης, Παπαχρήστος, Σπανός.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Μάνης(75’ Βαρσάμης), Στατήρης, Μούμος, Μιχαλές, Κατίνας(80’ Θάνος), Καφφές, Σινάπαλος, Οικονόμου Ν. του Γ., Δήμκος, Οικονόμου Ν. του Α.(65’ Καρκατσέλας).

Γιώργος Μητσιούλης