Βαθμολογία

Πέρασε από τον Τύρναβο το Συκούριο

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου, μέσα στην έδρα της Ακαδημίας Τυρνάβου. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Κουτσούκη, κατάφερε να φτάσει τους 19 βαθμούς πλέον και να ανέβει αισθητά από τις χαμηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι, είχαν την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 4ο λεπτό ο Αλεξανδρίδης έκανε ένα σουτ, αλλά ο Βλιώρας κατάφερε να αποκρούσει. Στο 9’ έγινε το ίδιο, όταν ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας, κατάφερε να αποκρούσει σουτ του Νίκου Κώτσια.  Στο 13’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή και για τους γηπεδούχους, όταν ο Γιάννης Μπάκος επιχείρησε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 20’ ο Πικούλης απείλησε κι αυτός με την σειρά του, αλλά ο Βλιώρας απέκρουσε και πάλι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Αντώνης Κώτσιας επιχείρησε κι αυτός ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος, ήταν στο 39ο λεπτό, όταν ο Γιάννης Μπάκος έβγαλε μια σέντρα και ο Παπαδόπουλος, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, όταν στο 54ο λεπτό, ο Νίκος Κώτσιας βρήκε τον Νεμπεγλέρα και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και θα μπορούσαν να επιτευχθούν κι άλλα τέρματα, ωστόσο σε αυτό δεν βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β., Τσίτσα, Δασκαλόπουλος, Μεζίνι, Χαρισούλης, Στάμου, Σπυρόπουλος(81’ Μπάκος Κ.), Παπαδόπουλος(60’ Καραδήμος), Μπάκος Ι., Παπαχατζής Ι.(70’ Κατσιαρός).

Κίσσαβος Συκουρίου(Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Αντ., Κάτσας, Αγγέλης, Γκανάτσιος, Νεμπεγλέρας, Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης(87’ Γκρέτσης), Κώτσιας Ν.(78’ Βαρσάμης).

Γιώργος Μητσιούλης