Βαθμολογία

Προόδευσε με… Γκόκα!

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο «Γ. Μητσιμπόνας Α’» για την Α1 ΕΠΣΛ, ανάμεσα στην Λάρισα 2012 και την Προοδευτική Ανάβρας (0-1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί, σημείωσαν μεγάλες νίκες και το ματς με την Ανάβρα ήταν σίγουρα σημαντικό. Παρόλα αυτά το τελικό σκορ τους αφήνει απογοητευμένους αφού αν και προσπάθησαν ιδιαίτερα στο παιχνίδι δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Το συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη είχε και κάποιες απουσίες βασικών παικτών, παρόλα αυτά όσοι αγωνίστηκαν τα έδωσαν πραγματικά όλα χωρίς όμως να έχουν την ουσία που είναι το γκολ.

Από την άλλη η Ανάβρα με νέο τεχνικό το Γιώργο Κεραμάρη κατάφερε να περάσει από μια δύσκολη έδρα και ένα κακό γήπεδο με ένα γκολ του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Γκόγκα στο 78’. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και με δύο αναγκαστικές αλλαγές! Παρόλα αυτά πήραν αυτό που ήθελαν και συνεχίζουν.

Στο 10’ ο Ραμάϊ έκανε ένα καλό σουτ, μπλόκαρε ο Μπρούσας. Στο 13’ ο Γαρυφαλλόπουλος βρέθηκε σχεδόν τετ α τετ όμως δεν έπιασε τη μπάλα όπως θα ήθελε και έτσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 22’ σέντρα του Μάντζα γυριστό σουτ ο Κίτσιος Δ, απέκρουσε εντυπωσιακά ο κίπερ. Δύο λεπτά μετά πάσα του Μάντζα στον Κίτσιο Δ. η μπάλα λίγο άουτ. Στο 40’ ο Γάκης έδωσε στον Σαπουνά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση ιδανικά.

Στο 45’ σουτ του Μάντζα μπλόκαρε ο κίπερ. Στο 71’ από κόρνερ του Μάντζα, ο Ξαφάρας στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να σκοράρει αφού διώξανε οι αμυντικοί.

Στο 78’ κόρνερ του Σχοινά, κεφαλιά ο Γκόκας και 0-1. Στις καθυστερήσεις χτύπησε έμμεσο η Λάρισα 2012 με τον Γαρυφαλλόπουλο, η μπάλα όμως άουτ.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρούσας, Φλώρος (80’ Σκέντζας Β.), Γεωργίου (71’ Φλώρος Ν.), Γκόλτσιος, Φλώρος Π., Ξαφάρας, Κίτσιος Δ. (82’ Κίτσιος Π.), Δώνος, Γαρυφαλλόπουλος, Μάντζας, Βασιλείου.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Αθανασόπουλος, Γκόγκας, Ριζούλης (4’ λ.τ. Αντωνίου), Χαϊδούλης, Κορδαλής (49’ λ.τ. Άντερσον), Σχοινάς, Ραμάϊ, Γάκης (46’ Δημόπουλος), Σαπουνάς, Ανδρώνης, Κουρμπάτι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Τζιμούρτος, Γκρέτσης.