Βαθμολογία

Καμία δυσκολία για το Μαυροβούνι

Ένα εύκολο απόγευμα είχε το Μαυροβούνι απέναντι στην Νίκη Κρήνης. Το τελικό 4-0 και τα τρία δοκάρια δεν αφήνει κανένα περιθώριο σχολιασμού. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 75’ ο Διαμαντής βγήκε με δεύτερη κίτρινη.

Δύο φάσεις για την Κρήνη στο 14’ σέντρα του Μαργαριτόπουλου, πήρε ο Μακρυγιάννης Γ. αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 62’ σέντρα του Θεοχαρόπουλου έκανε την προβολή ο Τσαρδάκας και έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ.

Στο 20’ για το Μαυροβούνι ο Σταυροθεόδωρος έκανε το 1-0. Στο 45’ ο Θεοχαρόπουλος για την Κρήνη έκανε το πέναλτι, εκτέλεσε ο Μπάγκας Αρσένης και έκανε το 2-0. Στο 60’ ο Τατσέλος με σουτ έκανε το 3-0 και στο 80’ ο Νταλαγιώργος έκανε το τελικό 4-0.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου, Νότας, Μπάγκας Αρσένης, Μπάγκας Αχιλλέας, Νούλας, Σταυροθεόδωρος, Τατσέλος (65’ Μαντζαφούλης), Μανίκας (75’ Φούντας), Πάτας, Νταλαγιώργος.

Νίκη Κρήνης: Μπούρας, Μακρυγιάννης Τ. (60’ λ.τ. Διαμαντής), Λεμονής, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος Θ.Κ., Ζησόπουλος, Μακρυγιάννης Γ. (40’ λ.τ. Τσαρδάκας), Μητσοκάπας, Θεοχαρόπουλος, Πουλαράκης (70’ Αγγελακόπουλος), Μαργαριτόπουλς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης, Νταντάλης, Ντελέζος Θ.

Βάσω Γκατζούλη