Βαθμολογία

Νίκη και πρωτιά και την νέα χρονιά

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Απόλλων Λάρισας και την νέα χρονιά, αφού αυτήν την φορά κέρδισε την Νεάπολη με σκορ 2-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Φιλιππούπολης, τα κατάφερε απέναντι σε έναν καλό και δυνατό αντίπαλο, που σίγουρα αυτό που παρουσίασε στο γήπεδο δεν αντικατοπτρίζει την βαθμολογική του θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στο 11ο λεπτό ο Ζαφειράκης έκανε ένα σουτ για την ομάδα της Νεάπολης, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 16’ ο Απόλλων απάντησε όταν ο Κολοβός επιχείρησε ένα σουτ από αριστερά, αλλά ο Πάτρας απέκρουσε.

 

 

Στο 22’ ο Ιωαννίδης έκανε το 1-0 μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους, με τον Απόλλωνα να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του.

Στο 55’ ο Νάτσης βρήκε τον Αντωνόπουλο και αυτός με σουτ έγραψε το 2-0 για τον Απόλλωνα, που έθεσε γερά θεμέλια στην νίκη του. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Ζαφειράκη στο 60’ και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Ωστόσο, το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, με τον Απόλλωνα τελικά να κατακτάει το τρίποντο.

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργατζιάς, Σάλα, Σιάρκος, Παππάς(72′ Εμμανουήλ), Σούλι(46′ Χαρούλης), Νάτσης, Ιωαννίδης(55′ Ευσταθιάδης), Κολοβός, Αντωνόπουλος, Μπόντε.

Νεάπολη Λάρισας(Γιάννης Μπαλοδήμος): Πάτρας, Κοτσίρας, Τασιούλης(46′ Συμεωνίδης), Συγκούνας, Κοσμάς, Μπουχλαριώτης, Μπαμπαλιούτας, Σπανός, Παπαχρήστος, Ζαφειράκης, Μητσιάκος(87′ Μπουτακίδης).

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Τσακνάκη, Στεργίου. 

Γιώργος Μητσιούλης