Βαθμολογία

Δεν σταματούσαν με τίποτα οι Νέες Καρυές

Επιβλητικό πέρασμα από το γήπεδο «Ζέρμα-Γαλάτου» του Τυρνάβου έκαναν οι Νέες Καρυές, που κέρδισαν με σκορ 0-4 τον Αστέρα Τυρνάβου και παρέμειναν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο της.

Μόλις στο 15ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Παπακωνσταντίνου έκανε το 0-1, με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χατζή. Στο 20’ ο Μπαντής, είχε δοκάρι για τον Αστέρα, ωστόσο στο 40’ ο Κανάκης βρήκε με ωραία πάσα τον Παπαθανασίου, που έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Στο 60’ ο Αστέρας είχε ακόμα ένα δοκάρι με τον Γαλάνη, ενώ στο 75’ ο Παπαθανασίου και πάλι από πάσα του Κανάκη έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Χατζηγρηγορίου στο 85ο λεπτό, έπειτα από ατομική ενέργεια.

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Καραγκούνης Κ.(50’ Καραγκούνης Λ.), Πάσιος Παρ., Καραγκούνης Δ., Λάζος(70’ Φουντούνας), Καραγκούνης Χαρ., Πάσιος Α.(75’ Μαυρέας), Καρακώστας, Τσακίρης, Μπαντής, Γαλάνης.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης, Αετόπουλος, Πιστόλας, Περδίκης(80’ Σπανός), Χίος, Χατζής(30’ Παπαθανασίου), Τσικρίκας(60’ Χατζηγρηγορίου), Κανάκης.

Γιώργος Μητσιούλης