Βαθμολογία

«Δοξάστηκε» στο Συκούριο και ανεβαίνει

Σπουδαία νίκη πήρε η Δόξα Ραχούλας μέσα στο Συκούριο, όπου και κέρδισε τον τοπικό Κίσσαβο με σκορ 0-2 και πλέον έφτασε να ισοβαθμεί με τον Π.Ο.Ε. στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να το κρατήσουν, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, ήρθε στο 18ο λεπτό, όταν ο Πικούλης επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο πέρασε άουτ. Στο 34’ ο Αλεξανδρίδης έκανε μια κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, η Ραχούλα άνοιξε το σκορ, όταν ο Τέγος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Θεοχαρούλης που έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, ο Κίσσαβος απείλησε στο 70’ όταν ο Κορδέλας έκανε ένα σουτ το οποίο πέρασε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 0-2, όταν ο Τζανακάς, βρήκε τον Αργυρακούλη, που σκόραρε. Στην συνέχεια, η Ραχούλα απείλησε με Καζάνι και Μηταλούλη να χάνουν κάποιες ευκαιρίες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο διαιτητής απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της Ραχούλας, Καραπετσάνη, που καθόταν στον πάγκο, για εξύβριση.

Κίσσαβος Συκουρίου(Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Αντ.(77’ Γκρέτσης), Βαρσάμης(83’ Κακαγιάννης), Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης, Κώτσιας Ν.

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφύγγης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης, Πιλτσούλης, Τέγος, Τάχος, Καζάνι(82’ Τέγος), Κυριάκος, Σταμουλάκης(70’ Τζανακάς), Διαμάντης, Μηταλούλης(55’ Αργυρακούλης).

Γιώργος Μητσιούλης