Βαθμολογία

Πέταξε με τον πόντο από την Ελασσόνα

Ισόπαλο και με σκορ 1-1 τέλειωσε το ντέρμπι με το οποίο ξεκίνησε η νέα χρονιά στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ανάμεσα σε Π.Ο.Ε. και Αετό Αμυγδαλέας. Οι γηπεδούχοι ήθελαν το τρίποντο, ούτως ώστε να μην απομακρυνθούν από τις πρώτες θέσεις, ωστόσο έμειναν στον πόντο, ο οποίος από την άλλη, μπορεί να θεωρηθεί ως κέρδος για τους φιλοξενούμενους.

Ο Π.Ο.Ε., άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό όταν ο Ματούλας με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ, μιας και ο Αετός ισοφάρισε στο 43ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαυρουδής εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Αποστόλης Πολύζος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης. Ο Ματούλας είχε δοκάρι στο 52ο λεπτό, ενώ το ίδιο συνέβη και σε σουτ του Γκαμπέτα στο 70’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Αμυγδαλέας, Τέρπος, αποβλήθηκε διότι σύμφωνα με τον διαιτητή έπιασε την μπάλα έξω από τα όρια της περιοχής, γεγονός που ξεσήκωσε τα παράπονα των φιλοξενούμενων, καθώς θεωρούν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Έτσι, ο Γιώργος Λιάπης, αναγκάστηκε να βγάλει τον Φούντα, ώστε να περάσει στην θέση του τον νεαρό τερματοφύλακα Κωνσταντίνου. Από εκεί και πέρα, είχε και η Αμυγδαλέα ένα δοκάρι με τον Σιούτα Δημήτρη, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Π.Ο.Ε.(Θανάσης Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Μπαργιάννης(60’ Λίκα), Καλτέκης, Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Λόλας(65’ Τζήκας), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Ντούφας.

Αετός Αμυγδαλέας(Γιώργος Λιάπης): Τέρπος, Μαυρουδής Αντ., Ευαγγελούλης, Πολύζος Μ., Παπακωστούλης, Πολύζος Απ., Σιούτας Δ. του Σ.(80’ Μεμάι), Μαυρουδής Ι., Σιούτας Δ. του Β., Βελετάνης(35’ Μοσχοβίτης λ.τ.), Φούντας(73’ Κωνσταντίνου).

Γιώργος Μητσιούλης