Βαθμολογία

Κουλούρια στην Δολίχη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δολιχιακό και Δόξα Αργυροπουλίου, για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Οι δύο ομάδες αν και προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να μοιραστούν από έναν βαθμό στο τέλος της αναμέτρησης.

Το γήπεδο ήταν βαρύ και δεν βοήθησε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των παικτών, με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με τους Στέφανο, Ζήση και Κώστα Σουγλή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τον Τζανέκα.

Πολύ σημαντική στιγμή για τον Δολιχιακό ήταν στο 65ο λεπτό, όταν ο Στέφανος Σουγλής, σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με αποτέλεσμα το ισόπαλο 0-0 να μένει μέχρι και το τέλος.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Μπέλτσιος, Τριανταφύλι, Σαπάκος, Νούσιας, Παναγιώτου, Κατσιαμήτας(88’ Τσάτσος Ν.), Σουγλής Στ., Σουγλής Κ., Γκόγκουρας(80’ Ράμμος), Τσάτσος Γ.(78’ Σουγλής Ζ.).

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Σκούπρας, Μάρκου, Βογιατζής, Μεσημέρης, Σακελλαρίου(85’ Τσούτσας), Μπαχτσεβάνος, Τζανέκας(46’ Κόκορας), Ζάχος, Λιούμης, Τσιάγκος.

Γιώργος Μητσιούλης