Βαθμολογία

Ανατρεπτικός άσσος για το Καλοχώρι

Σημαντική νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Καλοχωρίου, που επικράτησε εντός έδρας της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 29', όταν ο Μαυρομάτης με το στήθος πέτυχε ένα τυχερό γκολ έπειτα από σέντρα του Σεΐζη, όμως στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και γνώρισε δίκαια την ήττα.

Η Αναγέννηση έφτασε στην ισοφάριση στο 58', όταν ο Μάρκου Κωνσταντίνος με πλασέ μετά από σέντρα του Ταχτιντή νίκησε τον Παϊτέρη για το 1-1.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπιρσίμη ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 72', όταν ο Βενέτης με πέναλτι που κέρδισε ο διακριθείς  Μάρκου Κωνστανίνος πέτυχε το τελικό 2-1.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους, όμως το δυνατό σουτ του Ταχτιντή εκτός περιοχής στο 80' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς (56' Ταχτιντής), Μάρκου Β., Μαλαχτάρης, Έξαρχος, Καπετάνι (64' Παιδής), Σπυρόπουλος, Βενέτης, Μάρκου Κ., Μπούνα (79' Σαΐτης), Τσιαντούλης.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης (79' Καμπουρογιάννης), Χαρταλάμης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης (35' Κοτρώτσιος), Φώτος, Μαυρομάτης, Παπαστεργίου (35' Ζάχος), Ρουμπιές.