Βαθμολογία

Καλή αρ(χ)ή στο νέο έτος για την Ακαδημία

Αρκετά καλά ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Ακαδημία Τυρνάβου, που απέσπασε βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην Ανάβρα με την τοπική Προοδευτική, αποτέλεσμα που μπορεί να την ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.  

Ο αγώνας έδειξε να ξεκινά ιδανικά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν μόλις στο 5', όταν ο Κορδαλής με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Όμως, η Ακαδημία αντέδρασε και στο 13' είχε δοκάρι σε φάουλ του Χαρισούλη, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57' έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Παπαχατζή που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 62', όταν ο Μούργκας με Λόμπα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής πέτυχε ένα όμορφο τέρμα για το 1-2.

Στο 68' οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς, με το σουτ του Χαρισούλη να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι.

Έτσι, η Προοδευτική τιμώρησε την Ακαδημία, ισοφαρίζοντας στο 73' στο τελικό 2-2  με πλασέ του Σχοινά μετά από ωραία ομαδική συνεργασία.

Προοδευτική Ανάβρας (Άρης Πατσής): Αθανασόπουλος, Κουρμπάτι, Χαϊδούλης, Μαλλιάρας, Γκόγκας, Άντερσον (46' Ανδρώνης), Γάκης (70' Σαπουνάς), Κορδαλής, Δημόπουλος (65' Παρλάντζας), Σχοινάς, Ραμάι.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Γκάτσος (41' Ντογκούλης), Τσίτσα, Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Χαρισούλης, Στάμου, Δουζένης(63' Βόραβας), Παπαχατζής, Μούργας, Παπαδόπουλος.