Βαθμολογία

Τα κατάφερε στο τέλος η Ακαδημία

Την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, πήρε η Ακαδημία Τυρνάβου, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Προοδευτικής Βερδικούσιας, φτάνοντας πλέον τους 8 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε την ανάπτυξη των δύο ομάδων. Ο Στάμου, είχε ένα οριζόντιο δοκάρι στο 20’ με αυτήν να είναι η μοναδική αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μούργκας έκανε ένα σουτ, που πέρασε άουτ στο 49’, ενώ δύο προσπάθειες του ίδιου παίκτη, απέκρουσε ο Δαούλας.

Στο 72’ ο Παπαχατζής Ι., έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από παρεμβολή αμυντικού των φιλοξενούμενων. Τελικά, στο 87’ ο Μπάκος εκτέλεσε ένα φάουλ στην περιοχή και μετά από φάση διαρκείας, ο Μούργκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, σημειώνοντας το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β., Τσίτσα, Δασκαλόπουλος, Μεζίνι, Χαρισούλης, Στάμου, Καραδήμος(40’ Κουσιάνας, 72’ Παπαδόπουλος), Μούργκας, Μπάκος, Παπαχατζής Ι.(80’ Ζυγογιάννης).

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Μιχαλές, Καφφές, Καρκατσέλας(75’ Μάνης), Σινάπαλος Μ., Οικονόμου Ν. του Αθ.(55’ Θάνος Θ.), Οικονόμου Ν. του Γ., Δήμκος.  

Γιώργος Μητσιούλης