Βαθμολογία

Επιβλητικές οι Νέες Καρυές

Νίκη με σκορ 4-0 πήραν στην έδρα τους οι Νέες Καρυές, που κέρδισαν με αυτό το σκορ την Δόξα Ομορφοχωρίου, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη, ήταν εντυπωσιακή και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον αντίπαλο της, που δεν παρουσίασε και κάτι ιδιαίτερο.

Στο 36ο λεπτό, ο Κανάκης, έδωσε στον Μανώλη, που είχε μπει στο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα και αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Μανώλης επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά πήγε στον Παπακωνσταντίνου, που με έξυπνο τρόπο την «έσπασε» στον Κανάκη κι αυτός έκανε το 2-0.

Στο 83’ ο Παπαθανασίου, είδε τον Ιορδανίδη εκτός θέσης και έγραψε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο ίδιος παίκτης, κλέβοντας την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης, Αετόπουλος, Χίος(83’ Περδίκης), Κυριακάκης(35’ Μανώλης), Κανάκης(80’ Καλόγηρος), Τσικρίκας, Πιστόλας, Παπαθανασίου.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Καρβουνιάρης, Μωραΐτης, Σκέντζας, Κουρούκας(25’ Ασίκογλου), Βιλανάκης, Τζαλαμπύρας(85’ Τσιάμης), Χριστοδούλου Κ., Χριστοδούλου Ρ.(60’ Πασχαλίδης), Χριστοδούλου Σ., Ρουμελιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης