Βαθμολογία

Δεν φοβάται τίποτα στην έδρα της

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε η Συκέα, απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου, για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η γηπεδούχος ομάδα, ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα, που της έδωσε τρεις πόντους, στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του Σπύρου Μούτσιου, μπήκαν μπροστά στο σκορ, στο 18’ όταν ο Παληγιάννης με πλασέ έγραψε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν σχετικά γρήγορα, όταν στο 25’ ο Τσιάγκος έκανε το 1-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χρήστος Καρατζιώλης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Τέλιος με κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 55ο λεπτό. Στην συνέχεια, η Συκέα είχε και δύο δοκάρια, στο 70’ και στο 75’ με τον Ραπτοτάσιο και τον Μόκα αντίστοιχα.

Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Ραπτοτάσιος, όταν με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαχτσεβάνου, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για την ομάδα του.

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Τσούρης, Ντόκος(80’ Κουλιούμπας), Καρατζιώλης Χρ., Βασιλόπουλος, Τέλιος, Παλάσκας, Ραπτοτάσιος(85’ Ζιώζιας Ι.), Μόκας, Κουζιώνης, Μπέλτσιος(75’ Τάχατος), Παληγιάννης.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Ζιούστης(35’ Βογιατζής), Τσούτσας Β., Μεσημέρης, Μάρκου, Σκούπρας, Μπαχτσεβάνος, Λιούμης, Ζάχος, Δαούλας, Τσιάγκος.

Γιώργος Μητσιούλης