Βαθμολογία

Ούτε το κρύο σταμάτησε τον Πλατύκαμπο!

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε το Σάββατο στο γήπεδο Πλατυκάμπου όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Αστέρα Τυρνάβου (5-2). Οι γηπεδούχοι μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα βρέθηκαν στην 3η θέση και συγκατοικούν με τον Π.Ο.Ε.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς ήταν πλούσιο σε θέαμα και γκολ. Στην αρχή της αναμέτρησης γινόταν αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες στο χώρο του κέντρου. Πολύ νωρίς στο 12’ μια καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τυρνάβου με τον Τσακίρη Β’ να κάνει τη σέντρα και τον Μπαντή Γ. να κάνει ένα ωραίο σουτ από το χώρο του κέντρου και ο Παϊτέρης με τα ακροδάχτυλα να βγάζει σε κόρνερ.

Μετά από δύο λεπτά στο 14’ το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με τον μαχητικό Μαυρομάτη να πιάνει ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, διαγώνιο και να ανοίγει το σκορ (1-0).

Λίγα λεπτά αργότερα στο 20’ ο Αστέρας Τυρνάβου ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκαραγκούνη Λ. που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπαντή Γ. (1-1).

Το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά και δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τον Γκαραγκούνη Σ. που με ωραίο σουτ έκανε το 1-2.

Δύο λεπτά μετά στο 24’ μετά από διαγώνια κάθετη μπαλιά του Παπαστεργίου, ο Φώτος έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Στο 25’ σέντρα ο Λαβαντσιώτης, πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Φώτος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έκανε το 3—2. Στο 38’ μετά από φάουλ του Σεϊζη κοντά στο πλάγιο πήρε την κεφαλιά ο Μαυρομάτης, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έκανε το 4-2.

Στην επανάληψη αν και ήταν πίσω στο σκορ ο Αστέρας πάλεψε το παιχνίδι, ατύχησε στο 84’ να χάσει και τον Φουρτούνα καθώς τραυματίστηκε και έτσι για τα λεπτά που απέμειναν αγωνίστηκε με δέκα παίκτες. Η ομάδα του Αστέρα πίεσε στο τελευταίο 20λεπτο για το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 76’ μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, άλλαξε ο Σεϊζης με τον Ζάχο, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 92’ το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους. Ο Μαυρομάτης είχε δοκάρι, το ριμπάουντ ο Μπάμης που έκανε το 5-2.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Σεϊζης, Λαβαντσιώτης (62’ Ζάχος), Φώτος, Μαυρομάτης, Παπαστεργίου (67΄Κοτρώτσιος), Ρουμπιές (81’ Καμπουρογιάννης).

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Καρακώστας Α., Λάζος (30’ Φουντούνας), Γαλάνης Π., Γκαραγκούνης Δ., Καρακώστας Α., Γκαραγκούνης Α., Πάσιος Α. (80’ Καρακώστας Σ.), Τσακίρης Χ. (57’ Καραϊσκος), Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Σ., Τσακίρης Β.

Διαιτιτική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Νίκζας Α., Τζιμούρτος Β.